0 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (228 puan) tarafından
Kızlar ilk çocuğum olduğu için çok bilgim yoktu kimse bana çocuğu bi sağ bi sol yatır demedi çocuğun kafası sivri oldu şimdi düz yatırmaya çalışıyorum ama binbir zorlukla bu düzelmez mi ameliyat falan gerekir mi bi aşı olmasına içim gidiyor daha küçük böyle olup düzelen var mı 55 günlük daha 

23 Cevaplar

+1 oy
(4,224 puan) tarafından
Düzelir canım daha çok küçük bi hafta sağa bi hafta sola yatır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Endişelenmeyin duzelir ben oğlumu sağa sola sırt üstü yatırdım bir yaşına kadar sivriydi(babamın kafasi da hafif öyle ona çekti dedim) bir yaşından sonra düzeldi
0 oy
(2,554 puan) tarafından
Kiz cok küçük daha düzelir o 1 yaşına kadar düzeliyor. Sen düzenli olarak sağ sol düz yatır. Benimki de sivriydi üstü. Dediğim gibi yatırdım kendi kendine düzeldi. Az kaldı.
0 oy
(449 puan) tarafından
Normal bütün bebeklerde oluyor tedirgin olma ustunde dur devamli yatis pozisyonunu değiştir basinin arkasinada yastik koy daha fazla sivrilesmesin zamanla seklini alır inşallah 
0 oy
tarafından
Düzelir canım telaş yopma dikkat et bi sağa bi sola yatır duruyorsa yastık al 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Daha küçükmüş canım düzelir. Bu arada pusette de tutmamaya özen göster eğer koyuyorsan..
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Düzelir kız korkma benim kızımın da kafası sivriydi zamanla düzeldi
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Korkulacak bişey yok kuzu 
0 oy
(560 puan) tarafından
Duzelir ya korkma erken farketmissin benim oglum dogunca 4 ay hep sag tarafina yatirildi yoğun bakımdaydi taburcu oldugunda kafasi yamuktu baya yamuktu hatta ama o haline gore bayaaaa düzeldi duzgun yatirmaya çalış sadece dikat edersen bundan snra duzelir
0 oy
tarafından
Korkma canım düzelir 
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Düzelir canım daha çok küçükmüş
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Kız 1 yaşına kadar yolu var... Bal benim kinin de yamuktu bi tarafı bi hafta dikkat etitm çok şükür kafamşekil alıyor hemen. Sıkma canını düzenli şekilde takip et 
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Daha çok küçük düzelir benimkisi düzelmedi ama 
0 oy
(679 puan) tarafından
Benimki yasindan sonra duzeldi lafasi hem yamuktu hemde sivriydi duzelir korkma
0 oy
(490 puan) tarafından
Duzelir canim sen yine sag sola yatir duz yatirma devamli
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Şimdiden önlem al düzelir inşallah cnm benimde başta varda sıkıntı sonra düzeldi.istersen kafa şekillendirici yastık al
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Sen=ben bende kafaya takmistim duzelmez diyordum  hatta benim bebis kafası dümdüz olmuştu  6 aylik olunca donmeye basladi simdi 7 aylik kafası benimkinden daha düzgün:)
0 oy
(906 puan) tarafından
Kiz daha 55 gunluk ne ameliyati tobe )) 9 ayina kadar duzelir, duzelmezse 9 ayindan sonra kask takiyorlar bir yasina kadar yolu var benim oglumda oyle oldu ben biliyordum ama oglum yan yatinca agliyordu falan, sknra duz kafa yastiklari var internette inlari aldim, birde gece kafa usyu donmesin diye iki yastik arasina sikistirdim duzeldi hemde 4.ayindan sonra yaptim bunlari 6 aylikti duzeldi kafasi
0 oy
tarafından
Düzelir canım benim bebeğimin de öyleydi yumurta gibi olmuştu 40 insan sonra dikkat ettim düzeldi
0 oy
tarafından
Düzeliyor canım benimde bebeğimin kafası sivriydi ben korktuğum için düz yatirmadim hiç 3 aydan itibaren kendisi düz yatıyor düzeldi. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 604 göst.
9 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 542 göst.
18 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 982 göst.
3 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 858 göst.
18 Haziran 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asya'nın Annesi❤️ (1,431 puan) tarafından soruldu

411,449 soru

12,385,709 cevap

43,511 kullanıcı

Kategoriler

...