Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kaynana ve eş sorunu
0
oy
610
göst.
24 Mart 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar post açmıştım esimin borcu var 100 bin bnden habersiz yapmış hepsini çalışıyorum diye ise gidiyordu gitmiyormus ben öğrendim annesine söyledim ablası falan hepsi öğrendi bnde annesine sen çok yüz verdin o yüzden byle bu dedim daha öncede hep borcunu kapatmış biz evlenmeden ailesi falan öğrendi sonra ailesiyle konuşmaya gttik teyzesi iki kuzeni ve annesi oradaydı eşime yuklenceklerine bana yüklendiler senle birlikte yedi o zamn bu parayı ailesi için yaptı bu kadr şeyi falan dediler tartıştık sonra eşim bağırdı onlara ben yaptım kızın haberi yoktu dedi bana hadi dedi kalktık o da benimle geldi smdi ailesi yardımcı olcak borçlara ama ben ailesi ile konusmuyorum o da sen haklısın ama sende saygısızlık yaptın dedi herseyi ben maf ettim evet ama sizin araniz bozuldu dedi smdi ben annesiyle byleyim diye o da benim ailemle görüşmek istemiyor siz olsaydınız ne yapardınız akıl verin lutfen
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
0
oy
24 Mart 2022
N!ho de bana
(
14,420
puan)
tarafından
cevaplandı
O kadar borç ne için yapılmış çok fazla
24 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Daha önce olan borçları için çekmiş şans oyunları oynamış ama işin içinden çıkamıyorum çok yoruldum
24 Mart 2022
N!ho de bana
(
14,420
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah yardım etsin kuzum
24 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canım ben neden bunları yaşıyorum anlamadim :(
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
24 Mart 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
o şahıstan ne adam olur ne koca ne desem boş bısı demıcem
24 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte bırakamıyorum 7 aylik hamileyim çalışma imkanım yok
24 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Herseyı gec senın aılenle gorusmemek ne alaka senın aılen ne alaka cocuksu hareketşer yemın ederım karakterı oturmayan ınsanlar evlenmemelı ya
24 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben annemle telefonla çok konuşuyormuşm bize karisiyolarmis bize kimse karismiyor annem hamileyim diye beni arar sorar evde yanlizim evlerimiz uzak diye
24 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Sen yuz verme tavız verme durusunu bozma esın adam degıl tavrını koy adam et destek alsın bu alıskanlıgı bıraksın normal gıbı davranma sakın yüzsüzlügü ele alıraa asla durduramazsın
24 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Artık nasıl davrancam bilmiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Parayı napmis önemli olan bu
24 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Harcamış sans oyunlarına yatırmış dediği o
24 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Sana kızmaya da yüzü mu kalmış hala ? Hakkınız da hayırlısı olsun hem suçlu hem güçlü
24 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte bende buna şaşırıyorum demiyor bu kız hala benim yanımda üzmeyin artık onu neler diyor bana
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
_Ada_
(
4,087
puan)
tarafından
cevaplandı
Asla ama asla eşimin borcunu harcını kimseye açmam ha eşim işin içinden çıkamazsa gider ailesiyle konuşur ister asla ben ne aldığına ne verdiğine karışırım normalde eşimin durumu çok iyiydi pandemi de 4 ay evde kaldı battı neredeyse asla ağzımı açmadım altınlarımı maaşımı eline saydım sormadım bile yetmeyeni bana bile söylemeden gitti babasından istedi şimdi de toparladık her şeyi çok şükür ne söz çıktı ne laf haberim yokmuş gibi davranmaya devam ediyorum yarın bi şey olsa sana dönüp borcunu ödedik bile derler ama haberin yokmuş gibi davranırsan kimse sana bi şey diyemez hiçbir ailede oğlunun borcunu ödemek zorunda değill
6 önceki yorum göster
24 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
2 ay sonra dogurcam annemin durumu yok beni bakmaya sırf o yüzden duruyorum ama hergun ağlamaktan yoruldum
24 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kuzum sen evlenene kadar o evdeydın yıyecegın sogan ekmekte olsa ben olsam gıderım su durumda
24 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama bebek olucak onun masrafı var dogum parası var annem ev temizliğine gidiyor o kadr gücü yokki
24 Mart 2022
_Ada_
(
4,087
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah yardımcın olsun ses etme şimdilik gelip gitmesin şuan bi suçlu arıyor büyük ihtimal seni seçmiş borcu bitince sesi kesilir ama inşallah bu son borcu olur
24 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Annemi istememsi canımı sıktı ailem ona birsey yapmadı ben annesine bağırdım diye öfkesi o borçta kaç yılda biyer Allah bilir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
geldimikapaksesiii..
(
9,620
puan)
tarafından
cevaplandı
Onlar borç ödemek zorunda değiller sen niye gidip onlara dedin ki yani kocan madem bi b.k yemiş kendi pisliğini kendi temizlesin ben gidip hayatta ailesine ağız eğemem
4 önceki yorum göster
24 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben ne yapicam bana akıl verin :(
24 Mart 2022
geldimikapaksesiii..
(
9,620
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayni şey başıma gelse onu ord ma.l gibi bırakır anneme giderim borç bitince evime giderim kendi ihtiyaçlarımin parasini da çatır çatır alirim..sana da böyle yap derim ama aile içi durumun nasıl onların haberi var mı
24 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Ablası zengin ama pinti para vermez annesi emekli çok parası yok gitsem borç bitince gelicem desem hiç birsey vermezler bana
24 Mart 2022
geldimikapaksesiii..
(
9,620
puan)
tarafından
yorumlandı
Zıkkım yesinler..sen olmasan bi beddua ederdim de ucu sana dokunuyo iste maleeef evlisin onunla..iyice mirwlini mahvetmek istemem ama bu tür insanlar bırakmazlar Allah sizden uzak etsin karısını çocuğunu satan bile var kumar için eger imkanın varsa kendini ondan kurtarmaya bak çünkü o kadar borç 1 senede bile bitmez hem sen hem ev hem cocuk hayatta yetişemez 3 tane ayrı işte çalışsa belini doğrultamaz..bugün ailesi ofesinyarin donunu satar yine oynar nasıl olsa arkamı toplayan var der veya ailesi ödemelerin öbürgün eşin düze çıksa parayı geri bile isterler olan yine sana olur
24 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Bebegim doğsa biraz büyüse ben çalışıp bakarim onu kimseden de birsey istemem boşarım ama şuan o gucem yok o yüzden cikmazdayim zaten ama dayanamıyorum :(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Postlarının hepsini hatırlıyorum. Biraz zaman geçsin,borcların bir kısmı ödensin. Eşin aranızı düzeldir. Son söylediyine de takılma.Konuyu uzatıb tartışma çıkarma.Kararı net olur. Biraz zaman geçtikten sonra eşine annemlere gidelim bayram falan de.
24 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Neden ben haksız oldum ben kötü oldum onu anlamıyorum beni el üstünde tutması lazımken bana söylediğine bak olucak iş değil yemin ederim sogudum adamdan istemiyorum onu hiç evlenmemiş olmayı o kadr çok isterdim ki artık hayatımızda hiç birsey güzel olmucak ben istediğim herseyi yapamicam rahat bir hayatım olmucak çünkü o borç yıllarca bitmicek onun bu davranislarida düzelmez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Mart 2022
syma_
(
323
puan)
tarafından
cevaplandı
Senin ailenin ne suçu var Allah aşkına bu erkekler neden böyle yaaa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Mart 2022
Pamuklarim
(
611
puan)
tarafından
cevaplandı
Hangi hakla bunu diyor ki. Kendini haklamaya çalışıyor konuşmazsan konuşma de geç özrü kabahatinden büyük gelmiş bı de ne diyor
25 Mart 2022
Sakin 13
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Sanki herseyi ben yapmışım gbi konusuyor
25 Mart 2022
Pamuklarim
(
611