0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hiç çekilmiyor bebekliginde acaba sancısı mı var ondan mi böyle diyordum ama 1 yaşında hala aynı:( hastalandiginda zaten hiç susmuyor akşama kadar iihh iiiih diye inliyor nasil sakinleştirecegim?? 

1 cevap

0 oy
(1,412 puan) tarafından
Kuzum şımartma ile alakalı bi durum bence...

Bak oğlum benle iken asla sesi çıkmaz kendi kendine de oynar benle de oynar ama babası eve gelince aşırı mız mız herşeye ağlayan bi çocuğa döner çünkü eşim aşırı şımartıyo aman oğlum ağlamasın diye amuda kalkacak nerdeyse :) çocukta bunun bilincinde olduğu için babasının burnudan getiriyor ne adam gibi çay içebiliyor ne yemek yiyebilir ne oturup tv izleyebiliyor Çınar hep tepesinde ıhh mıhh veya ağlar modda :)
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benimki de ya ihh ihh yapiyor ya da agliyor :( bende anca uyudugunda rahat edebiliyorum.Allahtan uyuyor iyi ki cocuklarin uyku saati var.Bende her istedigini yapiyorum seviyorum zaten eşimin ailesi de cok seviyor şimariyor tabii..
tarafından
vallahi bu ben. şımartmıyorum da aslında ama beni görünce başlıyor mızıldanmaya 8 aylık daha. :/
-Reklam-

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 446 göst.
14 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde gulistaN_18 (3,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (8,477 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,934 soru

24,393,627 cevap

349,494 kullanıcı

...