0 oy
484 göst.
Diğer kategorisinde (548 puan) tarafından

Asgari ücrete zam yapılacak diyorlar doğrumu acepp:D

Gerçi yapsalarda bisey değişmez kaşıkla verip kepçeyle aliolar:D

18 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Yandık desene.  Adam ağzını açtıkça batıyoruz 
(6,049 puan) tarafından
Sana sonsuz artılar++++
-Reklam-
+1 oy
tarafından
İnşallah istifa eder :)
(3,952 puan) tarafından
Hahaah insallah :))
0 oy
tarafından
Bir yerde okudum 5225 tl mı ne olacak mış ama şuan alamayan o zaman hiç alamayacak miş 
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Eyvah eyvah. Dolar alsın parası olan. Piyasayı yine göçürmese bari 
0 oy
tarafından
Acaba yarın nelere zam gelecek 
tarafından
Söylesekte sinirlensekte bişey farketmiyo allaha havale ettim artk
tarafından
Çünkü tek taştan duvar olmuyor kuzum bazıları nefes almayı iyi kötü doymayı yaşamak sanıyor birde sukretmeyi öğrendik diyorlar ya neyse en iyisi susayım
(2,013 puan) tarafından
Kokoşun annesi şimdi üşüşürler buraya beğenmiyosanız defolun gidin diyenler :) ayrıca bilmiyomusunuz bu dış ülkelerin bize oyunu :)
tarafından
İstediklerini desinler canım doğru söyleyeni kovarlar mış zaten benim derdim siyaset değil hamd olsun durumum iyi evladımın eksiğini karşılıyorum ama bir adam vardı ben kızıma süt çalmak zorunda kaldım diyen biraz o insanları düşünsünler
tarafından
Kendilerini evcilik oynuyo gbi kandrsınlar , defolup gidilcek inşallahta onlar biz olmucaz :)
0 oy
(7,910 puan) tarafından
Asgari ücret çıksa ney herşeye birden zamlaninca yeticekmi sanki
0 oy
tarafından

Siyaset yasak o yüzden bişey yazamıyorum.

Ucuyoiiiiirrrrrrree ekonomimiiiiizzzzzžzzzzzz:woot:

0 oy
(156,316 puan) tarafından
uuuff yeni zamla uyancaz yarina desene
0 oy
(29,712 puan) tarafından

Boşuna yahu herşeye zam yaptılar

0 oy
(4,037 puan) tarafından
Gerçekten keşke konuşmasa ya gene tilkiler toplanıp kadar vermisler bugün pazarda patates 9 liraydı dumduk patates Allah aşkına 
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Avrupa bizi kıskanıyor:) arkadaş yapmasin zam önce şu gidaya manaca ete suya ekmeğe gelen zamları.indirsin
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Yaptıği zama oran her sey zamlandığı için para kalmiyor ki eriyor yine yapsa yine aynı olacak
0 oy
tarafından
Zam yapsalar ertesi gun gene hersey ucar bi markete gittim az once gene fiyatlarn cogu degisms
0 oy
tarafından
Olabilir, öğretmenler gibi senede iki kez zam yapacaklar artık diye duydum.ama o zam enflasyon farkı mı yoksa ne bilmiyorum
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Zannetmiyorum gene saçmalamak için çıkıyodur. 
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Allah aşkına yapsa ne olacak hersey o kadar pahali ki inan 200 ₺ bile benim.icin artik değeri olmayan bi para
0 oy
(1,287 puan) tarafından

:DValla canım avuç içi gibi küçük yerde yaşıyorum kıvırcık 13 lira 14 lira zam yaparsa 30 lira olur adamın ağzından A harfi çıksa yarına zam olur 

0 oy
(4,590 puan) tarafından
Yapsa nolcak kendisini seviyorum şahsen ama bu ara pandemi onu da semeletti değişik değişik işler oluyor ülkede milleti çıldırma noktasına getirdi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 380 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,869 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
8 cevap 304 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 573 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,318 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,223 soru

23,757,716 cevap

315,276 kullanıcı

...