Ben çokta beğenmiyorum şimdiki aklım olsa almazdım
evim guzel ama mobilyalar berbat otesi burda anca bu kadarini bulduk alel acele almistik zaten
Ennn çok yakındığım konudur ev eşyalarımı alırken o heyecanla oldu bittiye getirir gibi almışım hepsini şuan değiştirmek istiyorum (ama sadece istiyorum nerdeee o imkan ) evimde kira alttaki komşudan üstteki ev sahibi abisinden çektiklerimden bıktım taşınmak istiyorum yaa ama hepsi sadece istemekle kalıyorrr herşey ateş pahasi iken bişey gelmiyo elimizden
Semt olarak güzel park hemen yanımızda ama eski bi bina içini her yerini falan evlenmeden önce yaptırdık ama bu aralar beğenmiyorum daha geniş bi mutfak ve daha geniş bi balkon istiyorum eşyalarımı da beğenerek aldım fena değil ama hep oturma odasında yattık biz kızım doğunca ve içeri çok güneş giriyor rengi koyuydu soldu misafir odasında ki oturma grubunu buraya çekip oraya yeni bi oturma grubu ve yemek odası takımı almak istiyorum belki burayı satar yine buralardan yeni bi ev alırız diye bekliyorum kısmet her şey böyle uçunca çok da umutlanmıyorum amaaan sağlık olsun da eşya ev önemli değil
Evet ama sıkıldım
411,720 soru
12,394,470 cevap
44,061 kullanıcı