0 oy
462 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

kaynana cenazesine gitmemek boşanma sebebi oldu :) 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Allah'ım her şeyi boşanma sebebi ediyor Yargıtay tüm ülke dul kalkck bu gidişle arkadaş geçen yıla nazaran evlenen azalmış boşanan kişi sayısı artmış 
tarafından
Malesef canım şimdi eşine a diyemiyorsun yargıtay onuda boşanma kararı ediyor
-Reklam-
0 oy
(466 puan) tarafından
Tam onu izliyordum Bnde:)) şaka bir karar ya
tarafından
Artık eşine AA desen boşanma sebebi oldu boşanmalar da arttı bu yüzden
0 oy
(627 puan) tarafından
Yok artık. Ben kurtuldum boşanmadan kaynanadan. Ama böyle birşey istemezdim. Bebeğim sevgi içinde büyüsün diyordum olmadı. Gitmem heralde cenazesine, ama eşiminde her daim gölgesiyim. Onu asla yanlız bırakmam. Böyle olunca eşlerde anlayışlı olur diyorum. Sonuçta fayda yerine hep zarar veren biriyse ölüsüde diriside önemli değil.
tarafından
Boşanma sebebi olması çok saçma geldi bana herşey boşanma sebebi oldu artık
(627 puan) tarafından
Aynen çok saçma bir kere kaynana boşanma nedeni olmamalı. Ama görüyorum birçok boşanma davası kaynana yüzünden. Anlamıyorum ellerine ne geçiyor. Neyse benim kaynana çilem bitti darısı herkesin başına inşallah. Biraz üzüldüm ama bitti:(
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Cenazeyede gitmemek biraz saçma olmuş sonuçta ölmüş gitmiş bi hesabında varsa öteki tarafta Rabbim bırakmaz
tarafından
Yani gitmek farklı Bi konu bunun boşanma sebebi olması çok saçma ama
(2,483 puan) tarafından
Aynen canim bosanmak icin sebep degil
0 oy
(945 puan) tarafından

Vay arkadaş her şey de boşanma sebebi oldu . Sonra millet neden evlenmiyor neden çocuk yapmıyor neden gecinmiyor :D

0 oy
(163,261 puan) tarafından
Ölmüs gitmis varsa sucu geline cektirdiyse rabbim mahserde soracak hesabini ben olsam giderdim bende hakkimi kaynanama asla helal etmem ama cenazesine giderim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,464,978 soru

24,010,054 cevap

327,740 kullanıcı

...