+1 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde (7,375 puan) tarafından
Kızlar evi temizlik günüm bugün yani dip bucak halıları çıkarttım süpürdüm sildim camları silecem benim bir camımın önünde bir ağaç var ağacın kalın bir dalı var ve kediler ordan bahçeye inerken ağaç camıma vuruyor çocuğum da bende gece korkuyoruz yani pekte tekin değil mahalle Esrar alıp veriyorlar kapının önünde eşimde evde olmuyor gece çalışıyorur bende o dalı kestim bugün cam silecem diye kadın çıkmış ev sahibinin akrabası diyor 2 yıldır cam silmedim silmeyi ver niye dalı kırdın bende dedim sen nerden biliyon ben ne zaman cam siliyom sileceğim zaman sana haber mi verecem evde ol gözetle diye mi bekleyecem gitmiş ev sahibini aramış eve zarar veriyorlar demiş çok sinirlerim bozuldu sizce kim haklı 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
TABIKIDE SEN BITANECIMMM BIZZ BU OLAAYIII  COOOOK ONCEDENN KONUSTUK ZTN HIC TAKMAAA KAFANAAA BEBEGM
(7,375 puan) tarafından
Valla canımı sıktılar eşim gelecek bakalım ne olacak
-Reklam-
+2 oy
(8,357 puan) tarafından
Aynen evin dallarını kiriyorum deseydin
(7,375 puan) tarafından
Yok dedim bundan sonra sen görmedikçe camları silmeye em hatta görende silmeye em evide gören bir şey sanır ya ev sahibi oturun diyor akrabası hayır çıkın diyor biz içerdeyken eve birilerini arıyor
+2 oy
tarafından
Asıl eve zarar veren ağaç dalımız camın kırılsa ne olucak takma kafana 
(7,375 puan) tarafından
Kız kediler gece üstünden geçiyor ve o dal cama vuruyor benim kızım gece korkuyor o sesten sıçrıyor
tarafından
Ne kadar çok çirkef insan va rya resmen bulaşmak için bulasiyorlar
(7,375 puan) tarafından
Kız biliyor musun bahçesini çöp götürüyor bide cam silerken görmesi lazım yoksa pismiş camlar çamurlu çöpleri de çamaşırlarım ın üstüne atmış
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Ev sahibi evini temiz tutup hırsız cami.kirip girmesin diye dal kırdı diye birine bişi demez bence iki senedir neden camimi silmiyon.diye ona kizmali o pimapenler silmeye silmeye sararır 
(4,589 puan) tarafından
Valla kusura bakma ayrıca ben bugün biraz stresliydim algılar arada kapanıyor yanlış okumusum :)
(7,375 puan) tarafından
Önemli değil tatlım oluyor arada öyle
(4,589 puan) tarafından
Sende sıkma canını herşey olacağına varır haykirsin dursun o
(7,375 puan) tarafından
Yok sinirliydim ama şimdi iyiyim canım saol
(4,589 puan) tarafından
Sende sağol canim
0 oy
tarafından
Manyakk bu insanlar ya
(7,375 puan) tarafından
Sorma canım nerde manyak oda beni bulur valla bahçedeki çamurlu çöplerini almış yeni astığım çamaşırların üstüne atmış
0 oy
tarafından

Duymamazlıktan gelseydin keşke bazı insanlar insanı zıvanadan çıkarır hakikaten büyütülecek ne varda ev sahibine kadar taşımış olayı vicdansız insanlar yahu seni çıkarsa kına yakacak ona ne faydası var 

(7,375 puan) tarafından
Canım iki kardeşin bu ev üst kattaki kirayı ona veriyor biz diğer kardeşe bizde ona verelim istiyor canım ilk değil ki susam gitmiş bahçesindeki çamurlu çöpleri yeni astığım kıyafetlerinin üstüne atmış herkese çıkacak diyip başka birini arıyor ev sahibi oturun diyor
tarafından
Ya bu o zaman mahsus yapıyor seni bezdirmek için hiç oralı olma inşaallah ev alıp çıkarsınız ordanda
(7,375 puan) tarafından
Kız gül gibi evim kocaelide ama iş yok bu yüzden bursaya buraya kiraya geldik
0 oy
tarafından
Ağacın dalı cidden geceleri çok korkutur rüzgarda. Benim aynamın önünde elma ağacı vardı. geceleri Rüzgar elmamaları aynaya vurunca çok kötü korkarak zıplardım .Çok haklsın canım 
(7,375 puan) tarafından
Saol canım benim cidden rahatsız ediyor mahallede tekin değil
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Amaaaaaaannnnn her ota b......k'a burnunu sokan biri olur zaten takma sen haklısın sen
(7,375 puan) tarafından
Saolsın canım benim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 225 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 340 göst.
2 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Papatyasever (3,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 488 göst.
13 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selll (228 puan) tarafından soruldu

404,605 soru

12,120,695 cevap

36,475 kullanıcı

...