0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızım 6 aylık oldu ona kıyafet alacak durumum yok hepsi küçük geliyor bana yardımcı olabilecek var mı 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla olduk da ne oldu bacım sonu çok kötü oluyor sinirlerim bozuluyor sonra gidun belediye ye kaynanamliga başvuru yapın 
tarafından
Papay ......
tarafından
Yusufun annesi yani hatice, bu hesabıma bakma ben 7 ay kayıtlı olarak varım aynı isimleydim, 1 seneden fazladır burdayım kayıtsızla toplam. Evet dobrasınben açık sözlü insanları severim, senin kişiliğin senin tercihin bişey diyemem asla, ama senden büyüğüm çokça, ister abla, ister arkadaş, istersen kimse olarak gör. Ama içimde tutmayacağım senin için. Biliyorum öncesini x kişiyi, kötü zamanlarını, sonraki yardım ettiğinde yaşadıklarını her konuya hakimim. Söylemek istediğim şey şu, gördün mü postu görmemezlikten gel, bak uzatınca sana zararı dokunuyor ya doğruysa, herkes yalancı olamaz, herkes doğruda olamaz. Bilemiyoruz kimseyi, hak almak, vebal alma derim.. ne dedi sonunda beddua gibi baksana. Ha geçerli mi asla ama olsun, demeye hakkı olmasada dedirtme bence az tut kendini şu konularda be güzelim :)
tarafından
Haklısın ama bnm de ne varsa dilimde var elimde olan bsy değil yani böyle kişileri takip ediyorum bn yıldızlıyirm bu tarz postlardan sonra hiç post açılmıyor ve asla yorum bile etmiyorlar
tarafından
Doğrusun senin haklılık payın var ve biliyorum huyunu az çok tanıdım. Senin için dedim inanki. Sonrası ise yine doğrusun malesef. Olsun buradaki insanları üzüp, canlarını sıkmalarıda onlara vebal zaten sanmasınlar diyoruz ama bir şey olmuyor bize. İşte belki 99 tanede 1 tane gerçeği çıkarsa diye temkinli ol dedim sadece. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
tarafından
Anladım demek istediğini canım ❤️ saol yine de
-Reklam-
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Valla burda çok yardım isteyip satanlar oldu o yüzden pek inancım kalmadı 
tarafından
Sizde mi şahit olddunuz bu duruma
(2,123 puan) tarafından
Aynen canım benim yardım ettigim güvendigim 2 kişi oldu burda sadece onlardan başkasınada zor
tarafından
Değisk geldi bana insan bi bebegi kullanipta ne biliyim boyle yalan soyluyor
(1 puan) tarafından
Oyle şeyler yapan olduğunu bilmiyodum varsa guvenmemekte  haklısınız tabii saygı duyarım çevremden çekindiğim için buraya yazdım ama insanlar bunu bile kullanmış hayret.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kastamonuluyuz37 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
5 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 595 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,540 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,218 soru

24,426,935 cevap

352,114 kullanıcı

...