+3 oy
586 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yaaa burda adam yerine koyup cevap yaziyoruz uzun uzun anlasin diye yardimci olmak ocin bazilari cevap bile yazmiyo gelde giden zamanina yanmaa eee insaf yazik yaaa size verillen zamanaaa

23 Cevaplar

+2 oy
(6,014 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kesinlikle ayar oluyorum neden  sordun ozaman madem insan nezaket den olsa bir kelime yazar kahve. Atmama ragmen kimseyi bos gecmem deger verip yorum yapmışsa saygiyla cevap veririm bende yaşıyorum yaziyoum tik yok bundan snr adamina gore valla tiye almam sende takilma yaranamazsın kimseye canım
tarafından
Hayir bende yasadigim gectigim yollari anlatip ornek veriyorum ozelimi anlatiyorum bek benim yavrumda oyleydi diye mesela cevap yokk benim yavrum 20 yasinda mesela onun kucuk iste yorum yapiyorum deneyimime gore. Eeee sana en onemli olan zamanimi verirum daaa cevap yokk
(6,014 puan) tarafından
İşte demeki soru sormak icin soruyor bilgi alip uygulamak için değil cahil düşünceleriyle yaşamaya ısrarla yaşamaya devam edicez der gibiler  ek gida sormus cevap verdim cvp yok neden sordun ozaman sinir oluyorum ama aman insan seçiyorum bundan snr bakdim yok gizlerim cevabimi da
(128,364 puan) tarafından
++++++++
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aman boşver canım 
tarafından
Dimi dimi afafsfsfaf
tarafından
Oylede yarana melhem ollalim diye anlatiyoz daa bizde yaşadığımızi özelimizi gectigimiz yollari deneyimimizi  deymez valllahii bunlara yaaa
tarafından
Herkes senin benim gibi düşünmüyor malesef canım
0 oy
tarafından
Vallahi postuma kaç cevap verilse gelsin en kötü ❤️ koyarım yine cevap veririm. 
tarafından
Yaaa kotu bisey yazmak deyil ornek verim bende bu yoldan gectim deyip anlatiyom daaa aman ne halleri varsa gorsunlerr
0 oy
tarafından
Nolduuuu kii  kuzuum ??
tarafından
Yaaa yazik gecen zamanima bazen deymez yaa
0 oy
tarafından
Ne oldu canım ya
tarafından
Yaaa yaziyoz anlatiyoz bazen kendimizden ornek veriyozzz eee cevap yokkk gelde sinir olma
tarafından
Kafana takmaya değmez canım sıkma canını ❤️
0 oy
(4,391 puan) tarafından
siz de yazmayın artik onlara
tarafından
Pekii
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Ne takıyon kız sende cevap verenleri tak boşver gerisini sana değer verene verecen vermeyene vermeyecen 
tarafından
Mevzu benim sorunum deyil onun sorunu ben yardimci olayim diye uzun uzun ornek vererek bu yaziyorum gectigim yolardan kendi ozelimdem bast ediyorum sonuc cevap yokk
(7,375 puan) tarafından
Aman boşver kız düşünmeye bile değmez onlar
0 oy
tarafından
Kız vermezse vermesin boşver kafana tktığına deymez kuzum 
tarafından
Pekiii
0 oy
(2,473 puan) tarafından
Boşver cnm ya evet öle ypyrlar
tarafından
Maalesef
0 oy
(14,426 puan) tarafından

Bu konudan gerçekten bende sıkıldım 

Artık bakıyorum, post sahibi benden önce yazanlara cevap vermemişse konu bilgim dahilinde bile olsa yazmıyorum 

Değmez ;)

tarafından
Aynen canimm DEYMEZ
0 oy
(7,919 puan) tarafından
Ay ben de sinir oluyorum gerçekten insan en azından teşekkür eder bir kaç kişi var öyle gözüme çarpan artık onlara yorum yapmıyorum. 
tarafından
Cetele tutucam bende durr
0 oy
tarafından
Ayyyy yeminle bende sinir oluyorum birde bebek bakımında hep yapiyolar bunu
tarafından
Oraya bayadir girmiyorumm
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Aynn öyle gülüm
tarafından
Maalesef
0 oy
(2,352 puan) tarafından
Çok haklısın bende aynı şekilde kızım kucağımda zar zor yinede aman belki faydası olur yazayım diye uğraşıyorum bir cevap bir teşekkür yok bazen aman boşver kimseye cevap vermicem diyorum sonra ya bu kişi için önemli bir konuysa diyorum yine yazıyorum
tarafından
Yazmaz olaydimm
(2,352 puan) tarafından
Nasıl yani anlamadım
tarafından
Yine yaziyorum dedinya ben yazmak olaydik dedimm
(2,352 puan) tarafından
Hee aynen
0 oy
hele biri var gunde 1 veya 2 post aciyo asla cvp yazmiyo
tarafından
Yeliz mi o :D
tarafından
Cetele tutucam bendee
taa kendisi ☺☺
0 oy
(872 puan) tarafından
Çok haklısın. Belki bu platformu kullanmayı bilmiyorlar. Ben burda yeni olduğumda belki ben de öyle yapmış olabilirim. Öyle olduysa kusura bakma. Cansın ❤
tarafından
Senin icin demedim canim genel
0 oy
(361 puan) tarafından
Burdakilerle öyle bi bağımız oldu ki herkesin derdine care olmaya mutluluğu ile seviniyoruz hamile haberini bile ilk biz duyuyoruz neredeyse ama bazi insanlar sorununu niye yaşadığını anlatiyor cevap vermeyerek :D hatta ben de sen gibi sinir oluyorum  sen gibi onemseyen de var ceavap vermeyenlere ayar olan da...bilinmeyen bi bağ oluştu :) 
tarafından
O bağ onlarda olusmamis demekk
0 oy
(4,051 puan) tarafından
Çok haklısın ona bende sinir oluyorum artık isimlerine bakıp o kişilere yazmıyorum 
tarafından
Cetele. Tutacam artik
(4,051 puan) tarafından
Bunu zaten herkes yapmıyor birkaç kişi
0 oy
(22,071 puan) tarafından
Aynen ya kimseden tik yok :D 
tarafından
Maalesef
0 oy
(19,437 puan) tarafından
Hele uzun uzun yazdığın zaman cevap verilmediginde insana koyuyor biraz. taktigimdan değil ama insan bı cevap yazar o kadar uğraştım yazdım diyosun yani haklı olarak 
tarafından
Yanii ornek veriyom basima geleni anlatiyom ozelime giriyom sonuc c vap yokk

İlgili bir soru bulunamadı

408,133 soru

12,256,688 cevap

37,259 kullanıcı

...