0 oy
374 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Benim bebeğim 5 kg erkek bebek sleepy 3 numara aldım bacak bariyerleri lastik izi yapıyor minik geldiği için mi yapıyor? Ben Molfix almayı düşünüyorum ama bedeni neye göre Alacam bezin üstündeki beden dar oluyor mesela ben napacam ya kızlar öneride bulunun bana 

11 Cevaplar

0 oy
(3,146 puan) tarafından
Bir numara büyük alacaksın canım yada cırtlarınu biraz bol bağlayacaksın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sleepy iğrenç bir bez canım BİM'in bezi ondan iyi emin ol tek farkı sleepy biraz daha ince sleepyde beden sorunu var lastik sorunu var taşıriyo alacağın beze bağlı ben molfiks kullanmadm.hic bedenleri nasıl bilmiyorum 
0 oy
(216 puan) tarafından

Bende ayni sorunu yasadm canm oğlum 5 aylık doğduğu günden beri sleppy kullaniyodum ama lastikleri çöl iz yapıyordu dun molfix aldim sleppy e göre molfixsin kalibi biraz daha geniş bence

0 oy
(2,072 puan) tarafından
Ben neredeyse 1 numara büyük kullanıyorum hatta pahalı da bi bez kullanıyorum ama maalesef yine de kaçtık izi oluyor 
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Kizımdada öyle oluyor canim bir numara buyuk al elindeki bezdelinde lastik kısmı varya icinde oraya iki makas at biz o şekilde kullandik yazık acitirda 
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Sleepy bende sevmedim bantları esnek değil bebem natural kullaniyorum kalıbı hem geniş bantlarida çok esnek
0 oy
(131,867 puan) tarafından
4 numaraya geccem
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Kilot bezler çok rahat sleppy kilot bez kullanıyoruz çok uzun zamandır hem biz hem bebeğimiz memnun :)
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Lastik izi hepsi yapıyo tasarım hatası bence, bez kocaman ama bacakları tombul oluyor bebeklerin sıkıyo. Molfixin kaıbı primaya göre dar sleepy ile aynı galiba. Kilosu yazıyo ya benim bebeğim 7 kg mesela, 7-12 kg yazanı alıyorum. Hem bacakları sıkıyo hem kakası taşıyo dışarı. Saçma sapan bişey. İlk fırsatta tuvaleti öğretmek istiyorum. 
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Ben bezin yanındaki bariyeri kopartiyorum
tarafından
Taşmiyor mu
(2,525 puan) tarafından
Hayır güzel bağlıyorum ve 4 satte değişim yapıyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 413 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 231 göst.
20 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
8 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Syvldc (229 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 73 göst.

409,030 soru

12,293,913 cevap

38,284 kullanıcı

Kategoriler

...