0 oy
716 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (32 puan) tarafından
sırf bebeğim için bazı testlerde özele gidiyorum 2 dir. kadın cok tersliyo geçen göremedim yüzünü cocugun diyorum kör müsün diyo degisik tavırlar falan bugun de ayrıntılı için gittim sen uzak olursan bende olurum dedi bende ben geceleri uyuyamıyorum hamileliğim stresli geçiyo biraz diyorum ne stresi yaa uzun bi yol hamilelik ne olabilri ki stres diyo senli benli konuşuyodu bi soru sordum ayaktaydım o ara oturun lütfen deyip hızlı hızlı dosyamı hazırlıyo falan suratını astı kan ilacım bitti dicekken daha agzıma tıktı lafı kan ilacı vitamin hepsibi bittikçe alıcaksın dedi yani bunun ses tonunu yapsam anlardınız aşı olmak olmamak benim tercihimken geçen gittiğimde bağıra çağıra yaptırcaksın niye yaptırmıypsun bilmem ne 2 dozumy oldum zaten diyorum 3. yü olucam ses yğkseltiyo değiştircem doktoru ama bu derdimi sizle paylaşmak istedim insan parasıyla rezik oluyo ya

28 Cevaplar

+2 oy
(22,057 puan) tarafından
Körmusunden sonrasını okuamadim valla sen o körmusun derken sustunmu canim ben olsam yolardım saçını başjni
tarafından
Aynı ben mdmdöödld
(22,057 puan) tarafından
Hic sakin kalamam :D
(318 puan) tarafından
Sadece doktorun söylediklerini yazms kendide öylece baktı heralde bu kadar pasif olunmaz bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gitmem değiştiririm ki hayırdır ona yani
0 oy
tarafından
Bana doktor kör müsün diyecek bende bir daha ona gideceğim. Yüzünüzü çok yumuşak gösteriyorsunuz böyle hadsizlere. Vallahi rezil eder öyle giderim. Hastane yönetimine de şikayet ederim. Hele ki parasını vericem birde azar işiticem başka 
0 oy
tarafından
Şikayet neden etmiyorsun bak nasıl mum olur 
0 oy
tarafından
Şikayet etsene hastaneye 
0 oy
tarafından
Devlette olsan insanın değiştirme şansı olmuyor randevu bile zor geliyor zaten de. Hem özele gidip hem bu muameleyi görmekte kötü. Heralde tüm stresini senden çıkarıyor. Özeldeki doktorlar müşteri kaçırmamak için bi sofra kurmadıkları kalıyor sesini çıkar bence devlette de olsa kabul edilir değil bu şekilde azarlama. 
0 oy
tarafından
Cnm kendini cok ezdirmissin susma
0 oy
(16,372 puan) tarafından
Direk değiştir Dr hala niye ona gidiyorsun 
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Şeref.sizler aldıkları parayı beğenmiyorlar. O yüzden doğru düzgün kimseye bakmıyorlar 
(341 puan) tarafından
Ozel hastane bu. Devletten daha fazla alir.
(1,610 puan) tarafından
Öyle ama insanın gözü açsa yien de beğenmez
(341 puan) tarafından
Aynen oyle insanoğlu cnm ya doymazlar
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Şikayet et valla.  
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Kör müsün mü ? Pardonda direk şikayet ederdim gidip bikere de kadın doğumda geldi başıma kadının birisi ıkınıo alttan bakıyorlar ne bagırıon yerken yiyonz demişti
(2,648 puan) tarafından
Kız şaka miiii tövbe yarabbim:)))
(2,041 puan) tarafından
Yo gerçek cnm ankarada hatta hastane adı vermicem ama bazıları melekdi bazısı ısssrıo resmen bebegim cinsiyeti istedim onu bile ögrenirsin die azarladı
0 oy
(219 puan) tarafından
Özel ilgi istiyorsanız malesef a plus hastanelere gitmelisiniz mesela liv hospitalde prof bile sizi kapıya kadar uğurluyor veya acıbademde. Diğer özeller devletten hallice maşesef ki bence devlette de öyle muamele olmamalı ama money talks işte .. 
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Pardon da senin ağzın armut mu topluyo ne diye susuyosun ve neden şikayet etmek için bekliyorsun. Hayrına bakmıyor parasıyla bakılıyorsun o da parasıyla bakıyor. Hastane müdürüne yetkilisine şikayet etsene. Ben olsam odayı başına yıkarım 
0 oy
(334 puan) tarafından
Kendilerini bsy sanıyorlar bende sinir oluyorum bazıları gayet iyi bazıları alçak dağları ben yarattım havasında insanlara hizmet etmek zorundasın parasını alıyorsn hastayı hiç anlamıyorlar empati kuramıyorlar sinir bozucu bir durum 
0 oy
tarafından
Okuyunca kaynanan sandım tekrar baştan okudum ya. Tabiki değişdireceksin. Ve de bu durumu yönetime bildireceksin. Söyle açık açık. Doktor iyi bilgili,kimseni ekmeğinden etmek istemem. Ama hastayla ilgilenmiyor. Oturub rahat rahat sorunlarımı isteklerimi anlatamıylrum de.
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Hamileliğime bakmam saçından tutup o masanın altına sokarım onu hadsiz kimsin sen 
0 oy
tarafından
Hiç böyleleriyle karşılaşmadım ama bana öyle derse biri  büyük olay çıkarırım
0 oy
tarafından
Bence hastaneye şikayet etmelisiniz o laflar ne o öyle saygısız bidaha o doktora gitme canım sakın o an bende mi susardım bilmiyorum ama bende ona ağzının payını verirdim sanırım 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bazı doktorlar dayak yiyorya hani millet ayaga kalkıyo heh işte hakediyo böyleleri... 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Maşallah sendeki nasıl sabirmis bacım benim elimde kalmıştı o kadın 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 524 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mekace (1,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 295 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.