Elbet hepsinin bir kamera arkası var yetemediği anlar vardır, yapamıyorum edemiyorum tuvalete gidemiyorum diye dert yansalar inanırsınız ama her işini yapana gezip tozup süslenenlere neden inanmıyorsunuz ki herkes bir mi herkes senin gibi değil ki tuvalete bile gidemesin, buda bana tuhaf geliyo. Bende 1 aylıkken gayette süslenip püslenip gezmeye başlamıştım. Sadece instagram a atmadım herşeyi atsam demekki benimkine de yalan dicekler değişik bir düşünce Yakın bir fenomen tanıdıgım var 4 çocugu var 2 si büyük 13 yaşlarında 2 si küçük biri 3 bucuk biri 2 yaşında gayet bakımlı tertipli düzenli herşeyini paylaşır instagram da 3 çeşit yemeğine tatlısına varana kadar yapar yardımcısı da yok. Evet bazıları itici oluyor gerçekçi olmuyor ama hepsi de aynı kefeye koyulmaz yani, insanlar çekemiyor yani milleti...
Kuzu ben de 15 gunlukken gezmeye basladim bebemle ama instamom falan degilim . Sadece evde durup bunalmak istemiyorum ve cay icmeye ,kahve icmeye , bazen kahvaltiya cikiyorum . Cunku mutlu ve sakin anne ; mutlu ve sakin bebek demek☺️❤️
1,486,482 soru
24,301,668 cevap
344,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın