0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
İlk okulda falan yılbası cekılısı falan yapardık ben hediyemi alırdım hep bana hediye alınmazdı, evlendim es yonunden şansım olmadı, temızlık, utu, yemek, birde usdune eş ilgi bekler, yıldonumlerınde, dogumgununde, millet eşlerine hediye alır altın kolye yuzuk falan bızde hıc bırsey yok,dogum yaptım bır cıcek bıle getirmedi kimse, kaynana desen hep benden isder bana gelince hasta, neden hep böyle ya

7 Cevaplar

0 oy
(22,060 puan) tarafından
Güzelin sansi kaderı  olmaz derler oyuzden derler ya Allah çirkin şansı versin diye:D
(254 puan) tarafından
Cok doğru
-Reklam-
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Bu dünyada benden şanssız bir insan yoktur kuzum emin ol, ben biyere gidiyorum diyince yollar kapandı gidemediğimi bilirim, yada en güzel günüm de eşimden kötü haber gelmişti hiç unutmam, yani benden şanssızı yok
(254 puan) tarafından
Ozaman ne diyoruz Rabbım cırkın sansı versin, :)
0 oy
tarafından
Bendd diyorum galiba bende hiç şanş yok evledim bütün eve tıkıldım o yetmez gibi hamileyken dayak yedim sokağa atıldım hastanelere tek başıma gittim doğuma tek gittim bebeğime  ebeveynlik yapan tek benim haline şükret canım 
(254 puan) tarafından
Cok sukur herzaman
0 oy
(14,424 puan) tarafından
Ağlamayan bebeye meme yok demişler 

Bazen istekleri belirteceksin 

İmkanı yoksa bilemem tabii
(254 puan) tarafından
Olmamış olsa yok derız
0 oy
(683 puan) tarafından
Bazı insanlar doğuştan ballı olur derler, bende malesef o insanlardan olamadım. Şanssızım diyip şükürsüzlük etmek istemem ama hiç birşey önüme altın tepsiyle sunulmadı hep çabaladım mücadele ettim, kazandım ama çok yoruldum. 
(254 puan) tarafından
Cok sukur
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Ah canım çoğu aynı durumda benim eşimde öyleydi maddi imkanı olduğu sürece artık beynini yiyorum zorla aldırıyorum artık bana çok paragöz oldun diyo napalım yaşarken öğrettiler
(254 puan) tarafından
Aynen hayat
0 oy
(217 puan) tarafından

Yok valla benımkı oyle degıl cok sukur :D kız Turkcenın annesını aglatmıssın

(254 puan) tarafından
:) neden ki
(217 puan) tarafından
Herkez demıssın herkes :) bır de t leri d yapmıssın hep nedenn :) isdeyen usdune falan :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 282 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 868 göst.
5 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 2,359 göst.
0 oy
18 cevap 534 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Dolunay65 (1,257 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,296 soru

23,663,168 cevap

309,093 kullanıcı

...