+1 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
tarafından kapalı

Merhaba kızlar yeni evim bahçe kati fakat giriş. Kat gibi yuksekligi mutfak dolaplarinda kararsız kaldim sizce hangisi tesekkurler

image

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

25 Cevaplar

0 oy
(12,667 puan) tarafından
2 ye bayıldım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
En alttaki çok hoş canım 
0 oy
(7,538 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Alttaki tabi ki o kadar kolay ki temizliği bende yazın yaptırdım hiç pişman olmadım

(60 puan) tarafından
A gerçekten kullanislimi  bi kaç kisi kullanissiz leke birakiyor falan diyorlar
(7,538 puan) tarafından
Bende böyle yorumlar çok almıştım ikilemde kaldım ama yine de gönlümden yana olanı seçtim iyi ki yaptırdım bir bezle sil hemen yüzüne parlıyor bak atyim  yorumun üzerine
(60 puan) tarafından
Tesekkur ederim :)
(7,538 puan) tarafından
Attım :)
0 oy
(324 puan) tarafından
Benim kullandığım ikinciden kuzum çok temiz ve ferah duruyor mutfakta ben memnunum evet parmak izi falan oluyor belli ediyor iki tane deli oğlan var bende 2 ve 5 yaşında onlara rağmen ben çok severek kullanıyorum haftada temizliyorum mecbur lekeyi belli ediyor çünkü benim alt tarafları mürdüm üstü beyaz annemde 1.den kullanıyordu temizliği çok zordu oda bu sene benimkinden yaptırdı 
(60 puan) tarafından
A teşekkür ederim sen 2 bebetoyla yapiyorsan kullanışlıdır :)
(324 puan) tarafından
Aynen kuzum sizde yaparsınız yani nolcak zaten sürekli elimizde bez geziyoruz 1 saatte iş bitecegine bı yarım saat daha uzuyo o oluyo yani ben biraz görüntüye önem veren biriyim evim güzel gözüksün de  amannn temizleyim nolcak :D
0 oy
(551 puan) tarafından
2. Tek kelimeyle mikemmmeellll bence :) 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 193 göst.
13 Ekim 2021 Aile kategorisinde Gulcincim (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 80 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Asena3433 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 218 göst.