0 oy
633 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Bı kaç postta okudum bu genital bölgeyi Jiletle alanlara sormak istiyorum hem sert hem sık hemde kalın çıkartmıyor mu ? Ben bekarken jilet kullanıyordum ama 3 4 hunde bir temizlenmek zorunda kalıyordum hemde kasinti falan yapıyordu sizlerde böyle bı durum olmuyor mu 4 5 senedir komple epilasyon aleti ile temizlik yapıyorum ve artık alışmışım haftada bir 15 günde bir kendimi hallediyorum yarım saat içinde tüm bedeni hem kıl kökleri incelmiş hemde çok seyrek çıkıyor sizlerde durum ne 

19 Cevaplar

0 oy
(12,708 puan) tarafından

Herşeyi göze alarak jilet :D

tarafından
Kanka kararma falan oldu mu sende :)
(12,708 puan) tarafından
Oldu ama pekde önemli değil benim için ya ;)
tarafından
Eşin bu durum hakkında bişey diyor ki peki biraz özel ama
(12,708 puan) tarafından
Hayır canım
tarafından
Anladım canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet ama en sağlıklı olanı jiletmiş metal olduğu için ve pratiklik açısından cırt cırt 3 günde bi alıyorum mis gibi epilatör ve ağdada belli bi uzunluğa gelmesi gerekli o kadar bekleyemem ben 
tarafından
Kanka orası öyle ama epilasyon aleti de kasindirmiyor etmiyor jilet bende kaşıntı yaptı cok
tarafından
Ertesi gün biraz kaşındırıyor o kadar çok kaşıntı olmuyor bende
tarafından
Bende niye herşeye hemen bedenim tepki veriyor anlamış değilim
0 oy
(2,621 puan) tarafından

Malesef jiletle alıyorum.Cok kararma yaptı ve sık kalın çıkardı.Epilasyon aşırı canımı yaktı dayanamadım.Su an BİM'in agdasini aldım.onu denicem

tarafından
O zaman şimdiden diyeyim sana bende hiç işe yaramadı hemde kıl koklerim ince olduğu halde ağzıma etti bıraktı çünkü ağda kötu gerçekten almıyor bi ara bıyık almak için kullanıyordum sonrasında nalet olsun dedim biraktim almıyor aldığı yerleri de hemen çıkarıyor
(3,237 puan) tarafından
Yeşil ise eğer o acı birakmiyir canim
0 oy
(609 puan) tarafından
Ben ağda ile alıyorum bekarken krem ile alıyordum evlenirken ağda ile aldım 5 senedir ağda ile alıyorum neredeyse baya bi azaldı hamilelikte kanamam vs oluyordu jilet ile aldım alerjik yaptı kaşındı kabardı kalınlaştrdı çoğalttı kanamam bitince ağda ile almaya tekrar başladım bir kez aldım uzun zaman sonra beni mafetti daha da almadım 
tarafından
Demekki ben tek değilmişim jiletle ne zaman beni de mahfediyor ya
0 oy
tarafından
Epilasyon ile nasil yapıyon cok acır öyle kız
tarafından
Kız vallaha hiç acımıyor inanki alıştı ya bedenim ilk zaten hemen orayı hallediyorum 10 15 dakika sürüyor sonra bacaklarim onları da diz altını aliyorjm üstü komple sapsarı tüy 24 yaşındayım bir kere yukarıyı almadım koltuk altim 5 dakika en fazla oda bittir sonrası
tarafından
Ben bi kere denedim bikini bölgesini. Üstleri birz alabilidm ama aşağılara inemedim çok acıdı :D
0 oy
(2,115 puan) tarafından
Kendimi bildim bileli hep ağda ile aldım, geçen hafta lazere gideceğim içinde jijet kullanmak zorunda kaldım ( ilk defa) hastaneye gitsem kesinlikle darp raporu ve bir kaç hafta iş göremez raporu alırdım. Nasıl başarıyorsunuz tebrik ederim valla :d
tarafından
Ahahahahaha
(25,224 puan) tarafından
Senin tenin tuhafmış demek ki yıllardır kullanıyorum jilet mis gibi valla :D
(2,115 puan) tarafından
Tenim tuhaf değilde, sanırım biraz paldır küldür yaptım kestim hep :D
0 oy
tarafından
Epilator batık yapmıyor mu. En iyisi lazer .
tarafından
Yapıyor ama ağda ile aldığım zamanlarda batık yaptı
0 oy
(419 puan) tarafından
Jilet kullandım çok kötü oldu kalinlasti benmkide kaşıntı oluyordu yara falan bide baya etraflara jiletten dolayı çoğaldı şuan epilasyona gidiyorum 
tarafından
Vallaha benim de öyle yaptı hep kasinmaktan yara olmuştum
(419 puan) tarafından
Canm sen c epilasyon eti ile alıyorum demişsin sanırım evde kendim alıyorsun cihazın hangisi fotosunu atabilir misin
tarafından
Vallaha bacım kendim alıyorum evet bu A101 gelen bı mor epilasyon aleti varya ondan almıştım 5 sene önce 50 TL ye şimdi oda 180 olmuş yenilemem lazım ama param yol diğeriyle idare ediyorum djdjdjdj
(419 puan) tarafından
Canm özele bakar misin
0 oy
(14,429 puan) tarafından

Puhhahaha gari,bi şeylerimiz kaldıydı ortaya dökülmedik :woot::devil:

tarafından
Kaçtır önüme post çıkıyor diye sordum shdhdhdh
0 oy
(13,407 puan) tarafından
Dediğin gibi kalın ve daha çabuk çıkıyor canım ama tahriş ettiği için hep jilet kullandım lazer gidecektim ama covit oldu gidemedim sonra da hamile kaldım şuan kanasa da tahriş de olsa epilasyonla alıyorum doğuma hazırlık olsun diye sonrasında da devam ederim sanırım 
(13,407 puan) tarafından
Ben de söyleyemiyorum kendim ayna koyup alabildiğim kadar aldım gercekten cok can sıkıcı bisi ama mecbur kalıyoruz bi kac hafta daha geçsin mecbur bende isticem doğum yaklaştı artık bide tahriş oluyor batık oluyor mecbur eşimin gözden geçirmesi lazım aynayla bi yere kadar
tarafından
Aynen öyle vallaha ben eşime aldrdiktan sonra ağladım bide niye bilmem
(13,407 puan) tarafından
Hormonlar zaten tavan gücümüze gidiyor
tarafından
Vallaha öyle ya sonra oda üzüldü yanlış bişey yaptım sandı dedim şenlik bişey değil diye
(13,407 puan) tarafından
Hayat müşterek canım aslında onlar sorun yapmıyor ama alışık değiliz sonuçta ben de utanıyorum diyemedim daha hiç 34 hafta olduk çık zorlaniyorum
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Kaliteli marka jilet kullanıyorum bı sorun yaşamıyorum azaltmadi ama öyle hemen ertesi gününe çıkarmıyor çokta kalinlastirmadi kıl kökünü 
tarafından
Ne kullanıyorsun marka.
(1,055 puan) tarafından
Gillette Venüs kullanıyorum canım çok memnunum aylarca kullanıyorum asla banamisin demez
0 oy
(1,287 puan) tarafından
1kez denedim ve kaptırdım dahada cesaret edemedim jiletle alıyordum smdi lazere gidiyorm 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Ben jilet ten çok memnunum hşçbşr sıkıntı yaşamıyorum yıllardır kullanıyorum öyle 3 güne 1 de çıkmıyor haftada bir anca çıkar. Haftada bir de temizlik için gayet normal 
tarafından
Demekki senin bedenin de sıkıntı yapmamış
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Benim gördüğüm hep aynı şeyi kullanacaksın cnm mesela hep jilet bir jilet bir ağda bir krem öyle kötü oluyor
tarafından
Aynen öyle vallaha
0 oy
(687 puan) tarafından
Hangi cihazı kullanıyorsun cnm resim varsa atar mısın kesin bitti mi 
0 oy
tarafından
Normalde eldivenle alırım hamileyken bir kere jilet aldım almaz olaydım her yerimi kestim oda yetmezmiş gibi batık kaşınma tövbe ettim doğumdan sonrada kuaföre gidiyorum ayda  bir zorda kalırsam eldivenle alıyorum oda çok iyi oluyor hem çoğaktmoyor aksine zayıflatır kökleri azaltıyor ve bir ay gidiyor rahat oluyor 
0 oy
(611 puan) tarafından
Lazere gitmek :)) olduğu gibi kökten kurtulmak 
0 oy
tarafından
Onceden agda yapardım. Ilk dogumda cok dikisim vardı yilda geçti atamadım aciyordu dikis yerleri. Jiletle devam ettim. Kaşınma oluyordu valla cok kötu. Lazere basladim 3 aydir bisey yok insallah tamamen biter bir daha çıkmaz
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Ben agda kulkaniyom inşallah uyguna bulursam lazere gitmek istiyom ama en temizi 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 642 göst.
27 Şubat 2021 Aile kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
19 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde BG (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 151 göst.
18 Kasım 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
15 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Tbioltt (241 puan) tarafından soruldu

405,939 soru

12,167,727 cevap

36,631 kullanıcı

...