0 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bu nasıl bir ağrı karnım aralıklı şekilde sanciyor bunun bir tedavisi dermanı yok mu ya. Ne zaman geçiyor

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyy 40 in çıkana kadar sancı vuruyor hatta lohusa kadının sancısı bir anneye bir bebeğe vuruyor senden gidip bebeğine giriyor
tarafından
Ay Allah korusun bebeğim bu ağrıyı çekmesin ben çekiyorum zaten ama vallahi yerden yere vuruyor
tarafından
Şekerli su iç sancini keser
tarafından
Sağolsun annem yapıyor
tarafından
Afiyet olsun
-Reklam-
0 oy
(8,590 puan) tarafından
İnşallah geçecek canm
0 oy
(3,884 puan) tarafından
İlk zamanlar oluyor canım ama zamanla düzeliyorlar
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Ben sezeryan doğum yapmıştım o gece sancidan sabaha kadar gözümü kırpmadan öylece çektim bi iki üç gün sürmüştu benim bol bol dua et Allahım al üstünden çok zor de rabbinle konuş geçer
0 oy
tarafından
Benmde olmuştu bi kutu parol bitirmiştim  rahmin toparlandığı kaslar kasılıyomuş
0 oy
(13,396 puan) tarafından
İlk on beş gün oluyor rahim kendini toparlıyor emzirirken daha da şiddetli ağrı oluyor hastanedeysen ağrı kesici iğne yaptır evdeysen parol iç rahatlatıyor
0 oy
tarafından
4 gun falan cekti benimki. Kadin doğuma gittim artik dayanamıyordum aşırı sancım vardı. Doktor rahim toparlaniyor dedi. Ağrı kesicide etki etmiyor
0 oy
(3,552 puan) tarafından
İyi geceler tatlım. Bilimsel bilgiyi aktarmak istedim. Rahim kasilarak eski haline döndüğü için bu kasilmalari sanci şeklinde hissediyorsun. Ortalama bir kaç hafta içerisinde rahmin gebe kalmadan önceki haline dönecek ağrıların git gide hafifleyip bitecek. Hayırlı olsun bebisin bu arada 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 151 göst.
0 oy
13 cevap 227 göst.
22 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens annesi3 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 209 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde zehrosminnakkus2 (70 puan) tarafından soruldu

401,177 soru

12,006,937 cevap

36,193 kullanıcı

...