+1 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından
Kendimden bile bazen okadar çok sıkılıyorumki eski ben değilim ya neden böyle oldum diye kendime bile üzülüyorum psikolojikten kurtulmak istiyorum eşimin ailesinden dolayı aramıza soğukluk girdi normalde bir sıkıntı yok sıkıntı bende çok takıntı olmam birseyleri dışarıya vurmam zamanla böyle oldum sanki çocuk çoluk derken iyicene soğudum herseyden ya mutluyum ama mutsuz gibi yaşıyorum depresyon geçiriyorum mesela kendi aileme gitsem bile illa içime daralma geliyor kimseyle fazla konuşmak dinlemek gelmiyor anlamadım ne var bende nazaramı geldik sıkıldım kendimi ezik konumuna düşürmekten eşimin aileside anlıyor benim normal olmadığımı kendi ailemde paronayaklik var temizlik takıntısı gibi birseylerde var 4 yaşındaki kızımın bile aklı eriyor gayet oda sanki bana karşı değişik gibi herşeyin farkında oluyor bilmiyorum çok sıkıldım bu durumlardan

Psikiyatriye falan gittim ama güvenip içmek gelmedi içimden ilac falan 

Sarı kantaron çayı içiyorum 3 gündür yeni başlamadım sallama poşet çayını faydasını fark ediyorum ama sabahları dinç kaldırıyor beni

Teselli verin bana 

3 Cevaplar

0 oy
(3,081 puan) tarafından
Ailenden bu tarz hastalıklar varsa doktorun tavsiyelerine uyumalısın anlattıkların çok da normal değil kendine de yazık
-Reklam-
0 oy
(7,932 puan) tarafından
İlaçları kullansaydın keşke .Ben 6-7yıl kullandım hamile kalınca bıraktım.Melisa çayı , papatya çayı içmeni öneririm.Allah yardımcın olsun.
(726 puan) tarafından
Sizin neydi gectimi
(7,932 puan) tarafından
sebepli sebepsiz takıntılar , ağlama krizleri, nedensiz mutsuzluk hali, depresyon , gündüz hep uykuluyum akşam yattığımda gözüme bir gram uyku olmuyordu
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Doktor ne dedi sorunun neymiş canım.Bana çaresiz bişey gibi gelmedi tükenmişliğe benziyor.
(726 puan) tarafından
Evet öyle tükenmişlik nasıl kurtulurum ya huzurumuzda yok doktor dinledi sadece ilaç yazdı sadece
(1,783 puan) tarafından
Kendine vakit ayırarak sevdiğin şeyleri yaparak istemesende az bir istek bile varsa yaparak açılırsın.içine atma biri bişey diyince kendini savun .içine kapanma.insanlara güven hata yaparlarsada sana tecrübe olur hiç güvenmeden yaşanmaz.seni otlaştırmışlar kıyamam kendini unutturmuşlar kendini ödüllendir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 457 göst.
0 oy
5 cevap 154 göst.
0 oy
39 cevap 1,501 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.
17 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu

410,030 soru