0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (693 puan) tarafından
Kızlar normalde aramız iyi yurt dışında yaşıyoruz biz ama bazen ben Türkiye ye geliyorum ve ayırt etmeden anne evinde kaynanam ın evinde 2 3 ay geçiriyorum ikiside farklı şehirlerde. Eşimin erkek kardeşinin doğum gününü kutlayalım dediler toplu görüşme ile orda brnim Türkiye ye geleceğim tarih söylendi AA nereye dedi görümcem ailemin yanına dedim orada 1 ay kalacağım dedim nedeni ise ben yakınlarda halamı kaybettim babam ççok kötü oldu ona biraz moral olsun diye istedik torunu sevsin biraz diye üstelik olayı da biliyorlar sonra. Görümcem buraya ne zaman geleceksin dedi yanında kayınvalidem var o söyletiyor ama bende eşim geldiği zaman dedim bozuldu hiç ses çıkarmadı bende görende hiç gelmiyorum sanacak dedim aylarca kaldım dedim yine tepki yok eşime döndüm tepkide vermiyorlar dedim öyle söyleyince güldüler daha doğrusu gülmek zorunda kaldılar. Neyse teli kapattık biz. Eşim annesi sonuçta nasıl üzüldü kıyamam ya annem kötü oldu dedi gitmemi mi istiyorsun dedim zor olur öyle dedim. Yok dedi ama içten içe de durduk yere üzdüler eşimi sinir oldum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amaaaaaannnnnnn salllaaaaa koy g.tune gitsin 

Fazla değer soyatiriyi padişah yaparmis
(693 puan) tarafından
Yani takmıyorum tabiki sadece eşimin üzülmesine üzüldüm bende
tarafından
Yakinmi gidicegin yer
(693 puan) tarafından
Ailem uçakla bir buçuk saat. Onlar ailemin evinden 6 7 saat
-Reklam-
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Bastan gidince alışmışlar gitmene sanki gitmek zorundaymışsın gibi.
0 oy
(132,226 puan) tarafından
umursama yA        

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 441 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 448 göst.
8 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 424 göst.