+3 oy
1,688 göst.
Diğer kategorisinde (1,086 puan) tarafından
Evet kizlar gelelim onemli, canimi sıkan duruma. Şimdi burdan da linçlerler hiiiiiç umrumda deeel.

Anlatmistim ya dr 1hafta sonra gel dedi. Aradim iste sabah test yap gel dedi. Test hafif cizgi inanamadim. Gittim 5tane baska marka test aldim. Hepsi negativ. 

Neyse kan testi falan verdim yine negativ. Hayirlisi hic uzulmuyorum gercekten. Hamdolsun bi bebegim var. Coksukur.

Komsumuzun kizi var. Onunda bi bebegi var 7aylik. Gitti spral takdirdi. İlla bende takdirmaliyim diye israr ediyo. Hamile kalmazsin kalmazsin diye diye 

Bende zaten tedavi olmadan hamile kalamam dedim. Adet duzensizligi yasiyorum dedim. Korunmani birakali 2ay oldu hic biseh yok dedim. Korunmasam sa zaten cocuk olmuyo ki 

Bu tutturdu aman hic bebegi olmayanlar var, şukretmiyosun. Bi tane bebegin var, onunla yetin. Pes pese cocuk mu yapilir.

Ben bunu guzel bi dinledim, sonra dedim, bebegim 17aylik. Hamile olunxa dogurmuyosun onumde kocaman 9yil gibi gecen 9ay var dedim. Zaten bebegim ona kadar 2bucuk yasinda olacak. Maddi durumun iyiyse, baka biliyosam neden istemeyeyim?

Yani illa bi cocuk varsa, ikinci ucuncu cocuk dogurmamali miyiz? 

Bizde evlat hasreti cektik, yetmedi topraga gomup kahrini cektik. Kimsenin bunu gormeye gozu yok ama, ikinci cocuk neden istiyorsun diye diller bes karis. Haksizsam eyvallah

55 Cevaplar

0 oy
(10,888 puan) tarafından
Yaa Aytaç aynı durumdayım benim 3 oğlum var kız çocuğu denilince benim gözlerim parlıyor küçük oğlum 25 nisanda 3çü tamsmlixak çevredekilerin ödü kopuyo hamile kalacam diyeee  

Sözüm ona nasihat verenler nedense hep kazara yaa 3. Ye yada 4 ye hamilee Allahım  hiçte takmıyorum yaa hadi neyse sende takma bosver
-Reklam-
0 oy
(611 puan) tarafından
Çocuk istemezsin çocuksuz ev olmaz derler. Tek çocuk olur bir tane daha yap kardeşsiz olmaz derler. İkinci olur yok yaşları yakin yok yaşlarının arası çok. Üçüncü olur iki tane vardı niye yaptın derler. Bu insanlar heppp birşey diyorlar. Rabbim böyle nasip etmiş böyle yaşıyorum çocuğum bana dert değilde sana mı dert oldu  sen mi bakacaksin ben mi ben diyorum.
0 oy
(161 puan) tarafından
Yav kimene ha 3 ha 5 ha 7ben anlamıyorm anası belli babası belli kimene yaa derdi cekende onlar ne kadar degişik insanları hayatınıza yorum yaptırıyorsnz anlamadm gitti Allah yardımcın olsn inşallah 2. Yavrunyda kucagına alırsn 
0 oy
(43 puan) tarafından
3. Çocuğumu bile isteye yaptım hatta olmadı tedaviyle hamile kaldım neler neler dediler bana boşver takma :)
0 oy
(5,142 puan) tarafından
O komşu seni kötü etkiliyor bence biraz uzak durmaya çalış. Stres hiç iyi değil Rabbim hayırlı bir zamanda nasip eder inşaAllah
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Ay ona ne be ister 2 olur ister 10 kimene Allah gönlüne göre versin
0 oy
(66 puan) tarafından
Sokcan ağzına pamuk tıka tıka tıkıycan sonra suscak ;)
0 oy
(3,952 puan) tarafından

2 tane var nasipse yaasik bi 15 gün kadar sonra 3. De olacak cok şükür rabbime evlaarimiz var. Isteyen 1 tane dogurur isteyen 10 tane bakacak olan biz kendimiziz. Evet bu devirde çok cocuk zor ama tek cocuk da coxuk icin zor. Benimkiler arkadas gibiler nasip ederse rabbim büyüyünce de birbirlerine yoldas sirdas olurlar insallah<3

0 oy
(3,146 puan) tarafından
Ay kime ne ya kendi istemiyor diye ona mı kalmış bekçilik 
0 oy
(20,846 puan) tarafından
Kime ne ki. Herkes kendi bakıyor.
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Derler de derler insanı canından bezdirirler. 2 veya 3 çocuk düşünüyorum
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Ay ne haksizi? Neden açıklama yapıyorsunuz ki ona bile değmez. Evlat nimettir güzelliktir mutluluktur aşktır. Sırf bu harika duygu için bile isteyebilir insan 2 yi 3 ü.. İmkanlar el veriyorsa çok kardeş olmak harika bir şey bence zaten. İnsanlar konuşur durur he deyip geçmek lazım.
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Kime ne ya senin eşinin kararı önemli hatta durumun gücün vardır 3. De istersne k normal
0 oy
(421 puan) tarafından
Maddi manevi gücün yerindeyse istersen 5 tane yap canım kim ne diyebilir.  Ayrıca başkasının yatak çocuk işine karışmakta ne bilim başka derdi yokmu o arkadaşın:D
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Sanane deseydin yada kime ne benim karnında büyücek ben dogurcam ben bakicam deseydin  ya gülüm hiç kimsenin laf etmesine müsade etme sakın  bnada çok dediler 4 tane kaybım var  yaşayan da 4 tane var ve sezeryanliyim  kime ne benim kaç tane doğuracagim Allah nasip ederse Allah'ın dediği olur günahkar kullarda kim oluyor  eğer istiosan rabbim tez vakitte sana nasip etsin inşallah canım ❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Benimde maddiyatim iyi olsaydı eğer doğum yaptım artı bebeğim de dahil çok rahat ihtiyacını karislayabilcek olsaydım bende bi 5 tane isterdim 
0 oy
tarafından
sana niye karışıyor ben doğurcam ben bakicam sanki o mu bakıyor niye oldu erken mi oldu  uzun sure yapmasan ayy arasi cok gec olmus  ya sizene herkes kendine baksin benim de aralari 19 ay gören ayyy niye yaptin nasil bakicaksin aralari cok kucuk  tovbe tövbe her onume gelen soruyor benimde deli oluyorum 
0 oy
(17,764 puan) tarafından
Valla kimse kusura bakmasın kim ne derse desin eger bakacak gücün varsa istersen 10 tane doğur kimsenin yapma diye hakkı yok. Benim 1 kızım bir  oğlum var herkes diyor yeter 2 tane tutturmuş 1 kız 1 erkek ikisinin de tadını çıkar daha getirme diyor. Size ne kardeşim diyorum. Gencim daha 23 yaşındayım istersem 10 tane doğururum size ne. Benim çocuklar su an küçük büyüsünler yine yapacam bebek. 
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Bakacak büyütecek olan sensin☺️☺️☺️
0 oy
(1,412 puan) tarafından

Ayy kız Aytaç sende de mi aynı oldu :(

Bnmde bi yaptım pozitif bi yaptım negatif.. Ay nasıl kötü oldum varya :(   ama ben daha kan vermedim randevum var gidince verecem bakalım..

Kimin kaçtane doğurduğundan da kime ne yani.? Bakabiliyorsa yapar.. Bak biz 9 kardeşiz babam hepimizi okuttu tabi ben hariç :(  ben başörtü yasağının olduğu döneme denk geldim şimdi de açıktan üni okuyorum bakalım.. Polis öğretmen Arff  ailede hepsi mevcut :) bacım bu yıl sınava girecek mimarlık istiyo not ortalaması da 98 :)  yani ama eşimin ailesi 8 kardeş 1 tane okumuşu yok hepsi borç içinde yüzüyor kayınpederim zerre destek olmaz.. Bakabilecekse geleceğini kurabilecekse 5 de yapar insan 10 da kime ne yani.?

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 793 göst.
2 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 323 göst.
5 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lillte garden (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,148 göst.
+2 oy
37 cevap 1,088 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,832 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,666 soru

23,682,837 cevap

310,385 kullanıcı

...