Evet kizlar gelelim onemli, canimi sıkan duruma. Şimdi burdan da linçlerler hiiiiiç umrumda deeel.
Anlatmistim ya dr 1hafta sonra gel dedi. Aradim iste sabah test yap gel dedi. Test hafif cizgi inanamadim. Gittim 5tane baska marka test aldim. Hepsi negativ.
Neyse kan testi falan verdim yine negativ. Hayirlisi hic uzulmuyorum gercekten. Hamdolsun bi bebegim var. Coksukur.
Komsumuzun kizi var. Onunda bi bebegi var 7aylik. Gitti spral takdirdi. İlla bende takdirmaliyim diye israr ediyo. Hamile kalmazsin kalmazsin diye diye
Bende zaten tedavi olmadan hamile kalamam dedim. Adet duzensizligi yasiyorum dedim. Korunmani birakali 2ay oldu hic biseh yok dedim. Korunmasam sa zaten cocuk olmuyo ki
Bu tutturdu aman hic bebegi olmayanlar var, şukretmiyosun. Bi tane bebegin var, onunla yetin. Pes pese cocuk mu yapilir.
Ben bunu guzel bi dinledim, sonra dedim, bebegim 17aylik. Hamile olunxa dogurmuyosun onumde kocaman 9yil gibi gecen 9ay var dedim. Zaten bebegim ona kadar 2bucuk yasinda olacak. Maddi durumun iyiyse, baka biliyosam neden istemeyeyim?
Yani illa bi cocuk varsa, ikinci ucuncu cocuk dogurmamali miyiz?
Bizde evlat hasreti cektik, yetmedi topraga gomup kahrini cektik. Kimsenin bunu gormeye gozu yok ama, ikinci cocuk neden istiyorsun diye diller bes karis. Haksizsam eyvallah