+1 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (17,770 puan) tarafından

Eşime öğlen sucuklu yumurta yaptım..sucuğun yarısını kullandım yarısını bıraktım tezgahın üstünde unuttum. Az önce sobayı doldurmak icin merdiven dairesine gittim kedi de fırsattan istifade kapıyı açık görünce girip sucuğu almış ama ben görmedim. Neyse mutfağa girdim baktim sucuk yok. Bende sucuğu ne ara kaldırdım diye dolabı açıyorum dolapta sucuk yok. Dondurucuya bakıyorum orda da yok. Eşime mesaj attim ben niye alim sucuğu dedi. Kimse almadı ise kesin kedi aldı. Başıma bela oldu bu kediler. Kapıda pencerede nöbet tutuyorlar mübarek beni her gördüklerinde miyavlayip duruyorlar :D ne diyim afiyet olsun kedi bey:D

6 Cevaplar

+1 oy
(146,736 puan) tarafından

En İyi Cevap
ahahahaha emosum yaaa ☺☺☺
(17,770 puan) tarafından
☺☺☺☺☺
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Hahahahaa demek kedi beye kısmetmiş canım :D

(17,770 puan) tarafından
Aynen valla bayram etti midesi şimdi:D
+1 oy
(1,009 puan) tarafından
Kac defa benimde et ciger tezgahin ustunde calmislardi hirsizlar neyse afiyet olsun onlara da nevyapsinlar açlar 
(17,770 puan) tarafından
Aynen ben elimden geldiğince hep yemek veririrm ama doymuyorlar mubarek :D
tarafından
Benim anneminkini hep calarlardi bir kez dezgahin üstünde balik vardi gidene kadar lopur lopur yemişti sjsjsj
0 oy
(8,871 puan) tarafından
Anlik sucuk reklami cikar

Ahaha afiyet olaun kedi bey:)))
(17,770 puan) tarafından
Bayram etti midesi
0 oy
(551 puan) tarafından
Allah seni napmasin ya :)) bi kere de benim başıma geldi köyde mangal yakıyorduk sucuk fazla geldi birini arabaya attık evde yeriz diye camda yarıya kadar acıktı kedi sen gir ye 
(17,770 puan) tarafından
Oh afiyet olsun  :D
0 oy
tarafından
Eve kedi geldiği zaman öyle oluyor canım ilk fırsatta eve firliyorlar ama olsun Allah gönderiyor onları çok sevaba giriyorsun

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 456 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 247 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 2,666 göst.