0 oy
1,142 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar kuzenim ve teyzem bize geldi neyse bizde kaldilar kuzenimde 35 yasinda kocaman kadin neyse gece oldu odamıza gittik esimle kapiyida kilitlemedik ne bilelim iceri gireceğini kuzenim odamıza gece girdi ve bana diyor Battaniye varmi kapıyı tıklatmadan daldı direk uyanık tik çünkü neyse esimde bana sarılmısti onu gordu teyzeme demiş oda lafını yapti sinir oldum siz olsanız ne yapardınız kocam nikahlı sadece sarilmisti sabah kahvaltıda biz herseyi görüyoruz ayıp filan dedi

41 Cevaplar

0 oy
(29,407 puan) tarafından

Az Daha geç gelseydin keşke deseydin ne görmüş ki hasbammm :D özenmistir 

-Reklam-
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Tövbe yarabbim ya her geçen gün acaba bunun ötesinde ne olurda şaşırabilirim diyorum ama bi sonraki şey çok daha şaşırtıyor 
0 oy
tarafından
Aslında başka şeyi görmek için o öyle girdi odaya da neyse ya ben bişey demiyorum
0 oy
tarafından
Pardon sizden izin almalıydım der tepkimi gösterirdim ne kadar ayıp koca kadın kapı tıklatmayı bilmiyor 
0 oy
(11,599 puan) tarafından
Sen ne cevap verdin peki? Ben olsam orta yerde mi gördüniz orası benim mahremim kapıyı tıklasaydın görmezdiniz derim
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Sendeseydin ya anormal olan sizsiniz kapiya vurulmadan icerimi girilir 
0 oy
tarafından
Ya nekadar ayıp... bikere bende esimin memleketinde kalmıştım kayinimlar  hacca gidecekti benim eşim de tarlaya bakacakti onlarda kalıyorduk  . Bunlar gece gece hazırlığa başladı bisey arıyorlar bilmiyorum nedir bende çocuğum yatınca yanında yatım eşimde vardı. Görümce eltim  dingonun  ahiri gibi yaptığımız odaya çat diye girdi. Ne *** arıyorlarsa  bakınıp  çıktılar.  Eşim uyumamış meğerse oha yaaa dedi insan bi kapıyı çalar ****** gibi daldiniz dedi:)) çok sinir oldum çok ayıp gerçekten 
0 oy
tarafından
Kaynanam dahil gorumcelerim  falan kapımı çalar öyle gelir içeri ben teksem eşim evde yoksa bile kaynanam pat diye girmez bu kuzen ya daha arsız nasıl girmiş içeri hadi dalgınlık dedin girdin sanane millet sariliyorsa ya ben olsam utanırım o sabah kahvaltı yapmaya ya yaptığı şeyden utanmak da yok terbiyesiz ve bilerek odanıza girmiş canım
0 oy
tarafından
Bacım aynı soruyu kaç kez soracan Daha önce de sordun kaç ay önce 
0 oy
(135,552 puan) tarafından
kotu olmus bee
0 oy
(274 puan) tarafından

Oha şaka gibi :D hem odanıza giriyor hemde görüyoruz mu diyor. Gerçekten insanlar çok garip 

0 oy
(3,951 puan) tarafından
Valla bende siz hiç edep adap bilmezmisiniz kapı çalınır bi izin istenir derdim yani. Ne kadar görgüsüz insa lar var
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Yaa ne değişik insanlar var tovbee yaa sen yatak odasına kadar gir birde lafını yap çok şükür çevremde böyle kendini bilmezler yok 
0 oy
(9,724 puan) tarafından
Bunlar kendını normal goren tipler canım hıc kafanı yorma örf ananeyi dilinden düşürmeyen ama kendilerini muaf tutanlar kabul etme gelmesınler bı daha.
0 oy
(15,939 puan) tarafından
Kız senn oncedende vardinn ya yeni nickle gelmisinnn☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(4,279 puan) tarafından

Bi daha ki sefere çırılçıplak yatın girince neye uğradığını şaşırsin:D

0 oy
(18,553 puan) tarafından
Ayıbı sizden öğrenecek değiliz derdim sonuçta ortalık yerde bir şey yapmamışsınız kazık kadar kadına aile mahremiyetini ben mi öğreteyim de başka zaman başka yerde lafını ederse hiç gocunma kız 
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Ayıp zaten yatakta olur kuzencim deseydin ya terbiyesiz kadın. 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Sarılsan ayıp derler sarılmasan küsmüş derler ama asıl ayıp bizde demezler. O yüzden kim gelrse gelsin yatılı misafirim varsa kapımı kiltlemeden yatmam
0 oy
tarafından
Teyzecim bu gördüğün daha fragman sen bide filmin hepsini gör deseydin hajcjcfjcmczsh

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 168 göst.
3 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (575 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 461 göst.
0 oy
4 cevap 329 göst.
8 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mslcns (5,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,249 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,529 puan) tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,394 cevap

43,415 kullanıcı

Kategoriler

...