0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (788 puan) tarafından
Kızlar TV ünitesini boyamak istiyorum hatta Instagramda bi sayfa var belki bilirsiniz oraya yazdım onların sayfasından alırsak boyayı kadın her aşamada yardımcı oluyor şunu yap bunu yap fikir veriyor. Ama benim için en önemli şey sonradan soyulma vs olur mu acaba daha önce mobilya boyamış arkadaşlar yardımcı olur musunuz sonradan pişman olmak istemiyorum çünkü ünite daha yeni sadece renginden sıkıldım

6 Cevaplar

+1 oy
(1,784 puan) tarafından
Cadence boya ve üstünede aynı marka vernik sürmüş kardeşim sordum şimdi canım çok beğeniyo herkes güzel oldu renk renk.Ve soyulma falan olmamış vernikte sürünce.İki yıl oldu.
-Reklam-
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Canım demetin renklerinemi yazdın.Yarın ismini öprenip yaziyim sana kardeşim evine boyadı güzel tuttu
(788 puan) tarafından
Kuzum valla çok iyi olur çok istiyorum ama soyulma korkusundan bi türlü cesaret edemiyorum
(1,784 puan) tarafından
Tmm cnm yarın öğrencem
0 oy
(363 puan) tarafından
Ben boyadım ve param vaktim herşeyim boşa gitti her mobilya boya tutmuyor annemin dayısı mobilyacı oda söylemişti 
(788 puan) tarafından
Hadi ya öyle olursa çok üzülürüm gerçekten
0 oy
(219 puan) tarafından
Cadence veyq polisanın alırsanz soyulmaz ama soyulmaması için cilayı iyice zımparalayacaksınkz yoksa malesef 
(788 puan) tarafından
Yazdığım sayfa da cadence önerdi ama zımpara falan uzun iş ya becerebilir miyiz bilemedim
(219 puan) tarafından
Ben mutfak dolaplarımı boyamıştım kapıları boyadım zımparayla çıkmaz en üste de cila atacaksnz tabi
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Cnm babam mobilyacı zımpara atılır ilk sonra boya olur ben öyle biliyorum
0 oy
(107 puan) tarafından
Canım biz sürekli boyuyoruz tacihan dan alıyoruz zaten her aşamada ilgileniyor. Soyulma falan olmadı çokta güzel oldu yeni gibi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 213 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Tirilicee (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.