Hetkese merhaba cok kotu gune uyandik kayinpederim hafta sonu kahvde calisiyo cay dagitiyo adam bugunde gel demis neyse kaynanam cayi demlemis saat 10 yiyorlar esimle bizi cagirmadan dun sabahta aynisi oldu zaten 10 da kalkip hazirliyodim 9 gibi falan neyse
Kaynanam tutturdu ben her sabah kalkip hazirlayamam ben odamdayim esim uyuyi ama duyuyorm gitsinler baska yerde icsinler diyo cayi bardak ne varsa atiyo esim kalkti seni Allaha havale ediyorum dedi babasının yanina odaya geçti
Inanmicaksiniz ama kaynanam Allahinda *** dedi ben dondum kaldim odadayim oglum uyanik ağlıyo gidemedim iceri esim gorumcem icin iste o gibi sendenhizmet beklemiyoruz ya ondam kotuyuz falam dedidaha neler neler
Sonra ayri eve çıkıcaz demis esim ve simdi kariya ablasına gitcektik çocukları okuldan alinca ben gitcem esim disari cikti kesin ev bakmayadir insallah o kadar sıkıldım ki bu kadindan Allahim bildigi gibi yapsin
Yemegini yapar cayiji demler sofrayi koyar kaldirir evleri siler süpürür kıyafetlerini yikar asar herseyi yaparim 18 yaşında bekar kizi var ictigi suyun bardagini mutfaga goturtemez yani parayla tutlmus hizmetci gibi kizina hizmet eder 18 yadinda düşünün