0 oy
72 göst.
Aile kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar eşimle İskenderuna tayin istemeyi düşünüyoruz malûm Haziran geldi tayin sezonu açıldı nasıl bir yer çarşısı falan uygun mu çok fazla Suriyeli varmı halkı nasıl insanlar biraz fikir verseniz kimsemiz yok orda 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Merak ettim suriyeli çok olsa ne olucak vazgecekmisin  gitmekten  yanlış anlama merakettim
(41 puan) tarafından
Canım ikinci şık Tarsus şu an oturduğum yerde çok fazla varlar ne hastanede sıra geliyor ne dışarıda rahat gezebiliyorsun ırkçı değilim ama sureyli leri de sevmiyorum önümüzden geçince arapça birşeyler söylüyor lar hepsi parkta nargile sini alıyor benim Mehmetçiğim onların ülkesinde bu çok zoruma gidiyor
tarafından
Allah yardım etsin  eşine rabbim onları evlatlarına eşlerine ana babalarına bağışlasın  zor

Anladım seni sabır başka birşey yok
(41 puan) tarafından
Amin amin
-Reklam-
0 oy
(718 puan) tarafından
Eski bi tanidigim iskenderunda asker asiri begenirdi kucuk izmir derdi senelerdir orda iyo yani asker acisindan
(41 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
0 oy
(6,399 puan) tarafından
İskenderuna yakınız doktora falan oraya gidiyorum avm için gezmek için lunaparka falan sık sık gideriz yarım saat mesafe zaten çarşısı gayet uygun manav fiyatlarıda öyle ama en büyğk sorun haziran ortası sıcakları başlar eylül ortasına kadar pişiyoruz aşırı nem var yoksa çok güzel bi ilçe şehir olur yakında
(41 puan) tarafından
Canım güzel yorumun için çok teşekkür ederim  böyle şeyler duymak iyi geliyor
0 oy
(17 puan) tarafından
Ben de İskenderun da oturuyorum 3 katlı evde ikisi suriyeli üçüncü ben daha önce de Mersindeydim orda da varlar olmadıkları yer var mı merak ettim ben de
(41 puan) tarafından
Sinir bölgelerinde biraz daha fazla gibi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ... Mira... (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
8 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde El-Fa-Mi (997 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
28 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karcicegi (1,330 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu

401,242 soru

12,008,946 cevap

36,194 kullanıcı

...