+1 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
21 aylık kizimin dilinde bi sekil gibi bisey gördüm doktora götürdüm harita dil doğarken de olabilir sonra da olabilir dedi hiç bir vitamin eksikliği çıkmadı ama arada artıyor azalıyor kızarıyor eksi yerse dilini tutuyor yanıyor muhtemelen. Başka doktora goturmeli miyim ? Böyle olup gecen oldu mu

11 Cevaplar

+1 oy
(22,060 puan) tarafından
Ay ilk kez duyyom canim
tarafından
Ya bende kızımda görünce duydum.cok ciddi vitamin eksiği var sandım Bi gecede çıktı o kadar korktum ki. Bide millet bu çocuk fos kilo vitaminine baktırsan eksiktir diyordu
-Reklam-
0 oy
(135,777 puan) tarafından
hic duymamistim      
tarafından
Bende yani doktor tatmin etmedi maalesef eşim de doktor doktor gezmek istemiyor çocuktan kan alıp acitiyorlar diye
0 oy
tarafından
İlk defa duydum canım çok geçmiş olsun 
tarafından
Amin geçer inşallah yani önemsiz bisey gibi ama can sikici
0 oy
tarafından
O düzelir canım benim kızımda da vardı maalesef. Böyle yer yer beyaz gibi oluyor sonra düzeliyor endişelenme
tarafından
Ay inşallah 2 aydır var. Bi an önce geçsin istiyorum cocuk adam akilli portakal yiyemedi
tarafından
Evet yaaa zor oluyor biraz benim kızımda sadece emiyordu hiçbir şey veremiyordum ama geçer endişelenme rabbim şifa versin
tarafından
Amin inşallah canım. Ben veriyorum 21 aylık herseyi yemesi lazım
0 oy
tarafından
baharatlı ekşi ve çok sıcak içecek ve yiyecekler can yakabilir. eğer tahlillerde bir sorun çıkmadıysa zamanla kaybolur ama ne zaman kaybolup ne zaman çıkacağı pek tahmin edilemeyen birşey. başta yazdıklarıma dikkat edilmesi gerekiyor.
tarafından
Canım ne çok soğuk ne çok sıcak hep ılık verdim. Ama yediği nar portakal kivi hep kış meyvesi vitamini de alması lazım diye verdim valla. Tahlillerinde en ufak Bi oynama bile yok dedi doktor ama
tarafından
Haklısın turunçgil de vitamin ama eğer canını yakıyorsa napabilirsin o eksiği belki bebeğine vitamin takviyesi yapabilirsin. Geçmiş olsun zor tabi. Ama bence başka bir doktor da görsün.
tarafından
Çok iyi Bi çocuk doktoru var dediler Bi ona götüreyim içime hiç sinmedi
0 oy
(565 puan) tarafından
Her gün yeni şeyler duyuyorum valla 
tarafından
Ay bende başıma gelince öğrendim canım
(565 puan) tarafından
Geçmiş olsn cnm benim
tarafından
Çok sagolasin canım
0 oy
tarafından

Bebeğim değilde benim dilimm öyle ve anneannemin de öyleydi maalesef geçmiyor ama bir sorun yok sadece acı yerken felan daha fazla yaniyo

imageilk resimde ki gibi

tarafından
Ay kıyamam ben ona ya
tarafından
Kizzz Allah korusun bebemin değil benimmm öyle
tarafından
Ay iyi bari Rabbim evlatlarımızı korusun. Kızımınki böyle değil küçücük Bi kıvrım şekil vardı şimdi 2 olmuş dilinin küçük bir yerinde
tarafından
Kuzum korkma Rabbim büyük dertlerden sakinsin bebekligimden bu yana var  uzak durman gerekenler çok sıcak çok soğuk birde çok acı baharat ve sigara demişti doktor ama dondurma baharat türleri kahve türleri bayılırım ve sigarada içiyorum sadece arada sızlar okadar oda çok aşırıya kaçarsan bir sıkıntısı olmadi anneannem 56 yaşındaydı onun da aynı çok acı yiyince sizlardi
tarafından
Sagolasin canım tabi Allah dermansız dert vermesin. Ben canı acıyor diye üzülüyorum yoksa önemsemem inan. İnşallah kizimin da az aciyordur
0 oy
tarafından
Kuşum bence baska doktora gotur .Benim eşimde var o .Onemseyip goturmemislerdir kesin bebekken .Hâla var o yuzden 
tarafından
Ya çok tedirginim . Doktor esimin yanında önemli bisey dedi nasıl değil. Çocuk eksi yerken canı acıyor. Eşim de her gittiğimiz yer kan alacak diye götürmek istemiyor.  Ama goturucem böyle kıyamam ki
tarafından
Gotur kuşummm mutlaka ya .Eşimin dili boyle ayni resimdeki gibi
tarafından
Çok küçük Bi yerinde ama artti . Valla çok can sıkıcı Bi durum
0 oy
tarafından
Kızım da var  ben de de tabi 
tarafından
Bende hiç olmadı ama geçiyor mu dönem dönem mi çıkıyor yediğiniz şeylerden mi oluyo acaba
tarafından
Canım ben de ki hep vardı   kızımd a da var  yani  bazen var bazen yok kızım dakiler ama     yediklerinde yada bağışıklığıyla alakalı sanırım onda ki
0 oy
tarafından
İlk defa duydum kuzum geçmiş olun 
tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından

image

bwnim dilim böyle canım  özellikle de baharatlı filan yersem daha da artıyo miktarları   acı vermiyo ama  böyle görüntüsü    çok tatlı bence 
tarafından
Evet bu kıvrık gibi olan şeyden bir tane vardı kızımda şimdi 2 olmuş
tarafından
Benimksi  bundan ve kendimi bildim bileli var
tarafından
Sanırım kizimin da ilerlerse böyle olacak

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.