Bizim bi komşumuz vardı bekarken kadın Hayriye abla Hayriye ablayla eşi lahmacun yemeğe giderlermiş Hayriye abla ben yemeyeceğim dermiş sonra Çocukarınkilerden tırtıklarmış eve gelincede eşinden dayak yermiş sana sordum orda niye söylemedinde çocuklarınkine dadandın diye durumları çok iyiydi ama evine giderdik oturmaya herşey yıpranmış eskiydi ve boğucu evi vardı sonra Hayriye abla kansere yakalandı vefat etti 3 ay içinde allah rahmet eylesin yatağının altından bir sürü altın çıkmış devamlı biriktirmiş sonra eşi başka biriyle evlendi o altınlarla düğün dernek yaptı geriyede 2 çocuğu kaldı...Benim kafam ondan sonra günlük buldun günlük yeye döndü yarını düşünmeden yaşayan canlılardan biriyim şimdi İnanın kenarda cep harçlığım hariç birikimim yok birde yüzüklerim yapmaya kalktım bi kaç denemem oldu lakin o girecek bi delik buldu bazende ben huzursuz hissedip harcadım bu olay devamlı geliyor aklıma benim 15 sene oldu
Allah rahmet eylesin Hayriye abla birikim değil kendine cimrilik etmiş oluyor o kadarı fazla
Kötü gün için insanın bir birikimi olmalı ama bunu kısarak boğarak değil kalan olunca bir köşeye atarak olur
Yeme yeme yiyecekler
Giymedigini giyecekler
Az bırakmış diyecekler
1,498,211 soru
24,473,582 cevap
355,317 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın