0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim oğlum 19 aylık oldu ve bingildahi kapanmamisti biz daha önce bir doktora götürdük doktor 3 ay baktı ona dedi ki oğlunuz bingildahi kapanmıyor siz bunu nöroloji götürün kapanmamsi sıkıntı hidrosefali vega su toplanması olabilir bende korktum kalktım doktora götürdüm nöroloji bölümüne kadın bana dedi ki  bir deli kuyuya taş atmış sizde onun peşinden inmisiniz  çocuğun başındaki 2 buçuk yasa kadar normal daha 9 ayı var önünde ve kemiklesmeyw başlamış bir cm açıklık kalmış yani demem o ki gerçekten tek bir doktora bağlı kalmayın birden çok doktora gidin Allah o doktordan binkere razı olsun ama oğlum az kelime konuşuyormua onun için bizi pedago yönlendirdi inşallah konuşması da düzelir Allah'ım kimseyi çocuğu ile sınaması inşallah

11 Cevaplar

0 oy
(4,293 puan) tarafından
Evet benim kızım da 2 yasinda kapandi d vitamini verdik sukur korkulacak bisey yok buna benzer bisey araştırma hastanesinde başıma geldi asistan bas cevresini yanlış olcmus hemen cocuk nöroloji gidin dedi ama nasıl korktum anlatamam girdik doktora ölçü bakti niye getirdiniz biseyi yok demez mi gülsem mi ağlasam mı bilememistim
-Reklam-
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Rahatt bi ooooh çek tatlım 

Geçmiş olsun
tarafından
Aynen ya valla çok kötü korkmuştum Allah razı olsun inşallah canım Allah'ım kimseyebdertlerini göstermesin
0 oy
(3,419 puan) tarafından
19 aylık kaç kelimesi var canm benim kız 19 aylık olcak 5-6 kelimesi var doktora gittim 18 Ylik kontrolde bişey demedi algısı vs onları inceledi normal dedi
tarafından
Allah nene baba dede ve havhav :)
0 oy
tarafından
Benimkide bugun 19 aylik  oldu sadece 3 kelime biliyo bingildagi da korktugum icin asla bakamiyorum ama esim sertlesmis dedi
tarafından
Oh çok şükür canım valla bende rahatladım ya
0 oy
tarafından
Oglum 22 aylik az kelimesi var pedagog özel hastanelerdemi oluyor ücreti ne kadar
tarafından
Bilmiyorum canım gidince söylerim sana olurmu
tarafından
Unutma canm ya
tarafından
Tamam gülüm sen bir hafta sora tekrar yazasijnolurmu
0 oy
(124,432 puan) tarafından
hafi cok gecmis olsun
tarafından
Allah razı olsun rabbim seninkileri bağışlasın derdini göstermesin
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Aynen canım 22 aylık benimki daha yeni kapanıyo gerçekten delinin biri kuyuya taş atınca peşinden giden çok:) 
tarafından
Kız çok korktum ya mr fakan dedim ya ne gerek var bu yaştaki çocuğa radyasyon yukliyecez dedi kadın gerçekten mükemmel
0 oy
tarafından
en geç 2 yaş diyor çoğu doktor ama geçenlerde çocuk doktorumuza sordum daha 8.5 aylık bizimki ama merak ettim. 3 yaşa kadar yolu var dedi. Ondan sonra detaylı araştırmalara başlanır dedi. 
tarafından
Aynen gülüm öyleymiş bide birşey diyecem  19 aylık sadece baba dede nene havhav ve Allah diyor  bunun için bizi pedago yönlendirdi  normalmidir
tarafından
valla canım yukarıda da dediğim gibi benimki minik daha anca baba dede vava gibi şeylerde :) bilemiyorum onu ama bol bol konuş kitap al resimli müzikli oku.
tarafından
Tamam canım benim çok teşekkür ederim  Rabbim seninkini sana bağışlasın derdini göstermesin inşallah
tarafından
amin hepimizinkini canım
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Yeni ikk olan anneler derken ???
tarafından
Yani ilk çocuğu olan anner canım. Evhamlı oluyorlar ya oyke demek istedim yanlış birşey demisem kusura bakma ben o anlamda dedim
0 oy
(28,934 puan) tarafından

Her çocuk gelişimi çok çok farklı ortama kişiye anneye babaya göre çok değişiklik gösterir.

Konusmasi vs 

Çok endişe etmeyin konuşma konusunda kendi haline bırakın biraz 

(28,934 puan) tarafından
Rica ederim ne demek kızım iki yaş. Üç aylık henüz tam kelime bile kuramıyor vakti var elbet üstüne gidip çok piskolog vs olursa çocuk yıpranır yani
tarafından
Doktor öyle deyince. Bende burda yazdım bizimki baba diyor havhav diyor Allah diyor ve nene dede diyor  doktora diyince en az 20 bilmesi lazım dedi  ondan korktum biraz ama sora bir yerde gördüm erkek çocukları geç konusurmjs dihorkar bilmiyorum ya ama duracam 2 yasa kadar
(28,934 puan) tarafından
Ya kuzu doktor lafı ile haraket etme ya çocuk daha ayı küçük şükür sağlık sorunu yokki pedagoga kadar gitsin onun piskolojisi bile çocuğu kendine kapatır erken henüz ve MasAllah gayet iyi biliyor normal yani
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah
(28,934 puan) tarafından
Cümlemizden tatlım
0 oy
(11,274 puan) tarafından
Bu kapanıp kapanmadığını biz kendimiz mi soruyoruz? Bebekten bakarlardı sadece kontrollerde 20 aylık olduk yaklaşık 10 aydır bakmıyorlar kafasına kapandımı kapanmadı mı bilmiyorum ben 
tarafından
Sen baktığında  hafif çukurluk yoksa  kapanmıştır ve gittiğinde hemşireye de sor canım  ama. Bence kapanmıştır şimdi
(11,274 puan) tarafından
Ayy ben bakamam öyle şeylere ya sorayım bari. Bu arada bende erken kapanmış diye doktor doktor gezenleri biliyorum erken kapanması da ayrı bir sorun yani bence bekleyin bir süre inşallah sorunu yoktur canım
tarafından
Evet erken kapanması dahada sıkıntı ama geç kapanmasi da su toplanmasına sebeb oluyor ondan biz gittik
(11,274 puan) tarafından
İnşallah bişey yoktur kuzum
0 oy
(5,918 puan) tarafından
Çoçuklarımız aynı ayda doğdu geçen sağlık ocagnda ki hemşire dedı bıngıldağı kapanmamış dedı d vitamini verdi 5 damla kullanyırum 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 436 göst.
2 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 110 göst.
26 Mart 2024 Aile kategorisinde mehal (748 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 255 göst.
21 Mayıs 2022 Aile kategorisinde mehal (748 puan) tarafından soruldu

406,929 soru

12,210,733 cevap

36,786 kullanıcı

...