Merhaba. Aranızda yeni değilim, öyle tanıdık biri de değilim, ama ve lakin yeni hesap açmak zorunda kaldım.
Lutfen, kendinizi benim yerime koyun öyle cevap verin.
6yıllık evliyim, 2kızım var ve başıma ilk kez boyle bişey geldi. Başına gelen varsa akıl fikir versin bana.
Şimdi bizim bir akraba grubumuz var. Tam tamina 42kişiyiz whatsapptan. Eşimin kuzeni, benim kuzenimi seviyor. Benim kuçuk kizin dogum gunu partisinde gorduler bir birilerini. Bana yazdı (eşimin kuzeni). Merhaba kardeşim, bizi bi ulaştirir misin diye falan. Eşime anlattim kuzenimi seviyor herkes bunu biliyor yani eşim taraf.
Eşim bana numarasini kizin gonlu varsa ver ama boyle şeylere hiç ugrasma dedi. Ben ***** ben aptallll
Neyse bunlar mesajlaştı yazıştı konuştu. Bak bir ay oldu. Bu kezen dedigim şeref.siz de bana ara sira kiz kaybolunca nerdedir biliyor musun diye mesaj atar. Bende ya bizdeyse derim bizdedir. Yada derim bilmiyorum. Eşimi sorar cocuklara selam falan der. Konuşma bu kadar.
Dün öğleden sonra bana mesaj attı, onu bunu boş ver. Ben sana deliler gibi bağlandım demez mi. Ben senden hoşlanıyorum demez mi. Bende hicbisey yazmadim engelledim. Hic bisey yazmadim.
Ariyo beni yuzsuzce ordanda engelledim. Baska numarayla wp acti yazdi irdanda engellerim. O numaraylada ariyo onuda engelledim. Şimdi başka numarayla beni bi dinlesen bi cevap yazsan yazip dokmuş, Allahtan eşim gormemiş. Onuda engelledim.
Bana akil verin. Ben mesajlari silmedim silmiycem eşime gostereyim mi? Eşim direk onu gider bogar ama ben ondan bişey saklayamam ki. Napayim bu durumda.