0 oy
831 göst.
Diğer kategorisinde (0 puan) tarafından
Merhaba. Aranızda yeni değilim, öyle tanıdık biri de değilim, ama ve lakin yeni hesap açmak zorunda kaldım. 

Lutfen, kendinizi benim yerime koyun öyle cevap verin.

6yıllık evliyim, 2kızım var ve başıma ilk kez boyle bişey geldi. Başına gelen varsa akıl fikir versin bana.

Şimdi bizim bir akraba grubumuz var. Tam tamina 42kişiyiz whatsapptan. Eşimin kuzeni, benim kuzenimi seviyor. Benim kuçuk kizin dogum gunu partisinde gorduler bir birilerini. Bana yazdı (eşimin kuzeni). Merhaba kardeşim, bizi bi ulaştirir misin diye falan. Eşime anlattim kuzenimi seviyor herkes bunu biliyor yani eşim taraf.

Eşim bana numarasini kizin gonlu varsa ver ama boyle şeylere hiç ugrasma dedi. Ben ***** ben aptallll

Neyse bunlar mesajlaştı yazıştı konuştu. Bak bir ay oldu. Bu kezen dedigim şeref.siz de bana ara sira kiz kaybolunca nerdedir biliyor musun diye mesaj atar. Bende ya bizdeyse derim bizdedir. Yada derim bilmiyorum. Eşimi sorar cocuklara selam falan der. Konuşma bu kadar.

Dün öğleden sonra bana mesaj attı, onu bunu boş ver. Ben sana deliler gibi bağlandım demez mi. Ben senden hoşlanıyorum demez mi. Bende hicbisey yazmadim engelledim. Hic bisey yazmadim.

Ariyo beni yuzsuzce ordanda engelledim. Baska numarayla wp acti yazdi irdanda engellerim. O numaraylada ariyo onuda engelledim. Şimdi başka numarayla beni bi dinlesen bi cevap yazsan yazip dokmuş, Allahtan eşim gormemiş. Onuda engelledim.

Bana akil verin. Ben mesajlari silmedim silmiycem eşime gostereyim mi? Eşim direk onu gider bogar ama ben ondan bişey saklayamam ki. Napayim bu durumda. 

20 Cevaplar

+5 oy
(7,973 puan) tarafından
Saglam senaryo kurmussun bacım bi yapimciyla görüş sen tvlerdede gormek isteriz
(7,973 puan) tarafından
Neyse kizlar güldük:)))
(3,225 puan) tarafından
Kazılar ya ben inandım aslında neden yalan söyledin ki bu durumda
(4 puan) tarafından
Sırlar dünyası flash tv tadında
(2,618 puan) tarafından
Tam kendimi kaptırdım gidiyodum senin yorumu gördüm.Film koptu ajsjsjs
(887 puan) tarafından
Tutar bu film Türkiye de :)))
-Reklam-
+1 oy
(1,154 puan) tarafından
Bir daha yazarsa rahatsız ederse eşime söylerim de 
+1 oy
(7,121 puan) tarafından
Ne zaman vizyona giriyor
+1 oy
tarafından
Atsana mesajları merak ettim 
(2,564 puan) tarafından
Aynen..., .......
(2,564 puan) tarafından
Aynen at da bakalım
tarafından
Allah var hiç inandırıcı gelmedi bana inanmayanlara kızmış atsın mesajları görelim demi ama :)
(2,564 puan) tarafından
Aynen çok mantikli
0 oy
(7,670 puan) tarafından
Bir daha ararsan eşimle konuşursun bilmiş ol de.
(0 puan) tarafından
Hic bi sekilde cevap yazip muhattap olmak istemiyorum ama
0 oy
tarafından
Ahh bak yaa alçakkk bence de eşinden saklama söyleme haddini bildirsin canim 
(0 puan) tarafından
Ama nasil soyliycem
0 oy
tarafından

Korkma. Böyle bir kahpeliğii yapan erkek, alacağı sonucu da göze almış olması lazım.

Bırak sıksın ümüğünü, madem yürek yemiş! Kuzeninin karısına bakacak kadar ahlaksızz, bırak Kocan soksunn yüreğini ağzına.

Ve asla gizleme. 

(0 puan) tarafından
Kocam hapis mi yatsin
tarafından
E sakla adın bilmem neye çıksın.
(689 puan) tarafından
Kız çok güldüm bu yoruma Allah seni :))))
tarafından
Ama ne yapayım öyle diyorum yok böyle diyorum yok :/
0 oy
tarafından
Bence eşine anlat başkasından veya o kişiden duyarsa daha kötü olur bak mesajlar da duruyormuş kanıt olur kesin göster anlat
(0 puan) tarafından
Hemen gosteririm ama, eşim direk gider kavgabuyur yani ben yapcam
tarafından
Gitsin... O kişi öyle bı şerefsizlik yapacak eşinde evde oturacak o daha büyük sorun
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Bence şimdi direk şöyle yoksa ilerde senin üstüne kalır oulelerin napca beli olmaz iftira faln atar ben olsam direk söylerim hiç bekleme m
(0 puan) tarafından
Yarabbim napacagimi şaşirdim
0 oy
tarafından
Namısuz herif gider mesajlarla beraber o guruba atarım ailesine gösteririm terbiyesiz.

Tuhafıma giden 42 kişilik akraba grubumu (^o^)(^o^) birini kaldıramaz ken maşallah 
0 oy
(217 puan) tarafından
Kesınlıkle soyle eger soylemezsen neden sakladın bırsey mı var der eşin suclu sen olursun, ıyı nıyetımden yaptım de onu da bırak boğsun ******** evlı kadına neler demiş gebersın
0 oy
(13,425 puan) tarafından
Eşimin en sakin anında konuşurum önce ondan söz alırım yemin ettiririm iki evladımız var derim sonra sakince olanları anlatırım 

Bana nedense böyle WhatsApp grupları saçma geliyor yani 42 kişi ne konuşuyorsunuz ki 
tarafından
Eminim hiç birşey konuşmuyorlar yada ne konuştuklarını onlar bile anlamıyorlar. Her biri sonra özelden yazıyorlardır birbirlerine :D
(0 puan) tarafından
Vallahi bişey konuştugumuz yok. Oyle duruyor. Bi dugun olursa vega bi misafirlik falan oyle konu acilirsa
(13,425 puan) tarafından
Bizim de kuzenler kurmuştu her cuma mesaj atardı herkes hayırlı cumalar diye o gruba bı kaç hafta sonra çıktım akraba grupları çok gereksiz keşke başta hiç girmeseydiniz ya da nasıl bir cesaret ki eşinizin kuzeni size özelden yazıyor numaranızı alıp
0 oy
(16,893 puan) tarafından
Benzerini bende bekar iken yaşadım. Önce kimseye anlatmadım kendim halletmeye çalıştım hep engelledim tekrar tekrar başka hesap açtı. Sonra asılsız şeylerle beni tehdit etmeye başladı beni buluşmaya zorladı. O buluşmada olan oldu. Olanları teyzeme anlattım teyzem babama anneme anlattı. Babam da o pisliğiii aradı demediğini bırakmadı.  O zaman beni rahat bıraktı serefsizzz. Sen tek başına bu işten siyrilamazsin. Duyulursa bu sefer kesin kız kuyruk salladı diye laf çıkarırlar esinle sorun yaşarsın. Bence eşine anlat. Ben eşler arasında bi şeyler saklanması taraftarı degilim
(0 puan) tarafından
Bende kesinlikle tarafdarj degilim de.nasil soylicem onu bilmiyorum
Acik konusmam gerekirse, esim bisey yapar hapise girer korkuyorum. Oyle deli dolu birisi direk basar hani
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Bence söyleme 

Esinin başını belaya sokacan 

Msjlar dursun yarın öbür gün duyulursada msj ları gosterirsin 

Kendi zaten cesaret edipte kimseye diyemez merak etme
0 oy
(565 puan) tarafından
Yani sırf bunun için hesap açıp post paylaştın vaayyy beeee bunda akil verilecek bisey yok gidip kocana anlataksn  şikayetçi olacaksn  bitecek 
0 oy
(122,350 puan) tarafından
boyle bisi esinden saklama
0 oy
tarafından
Vay nerede flim çekimleri gibi heycan  heycan heycan en son aksiyon ve son olarak  yönetmenim hakkını yemişler 
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Sen kendi eşini daha iyi tanırsın. Ben böyle bir şeyi hele bir de akraba ise söyleyemem çok kötü olur. Her yerden engelle. Eşime söylerim diye tehdit et. Birkaç kanıtta sakla her ihtimale karşı. Aynı ortama girme bir daha o şahısla
0 oy
(833 puan) tarafından
Bacı gerçekse eşine söyle dava sana patlar
0 oy
tarafından
akrabaymis esinin annesine yada babasina soyle esin duysun istemiyorsan onlar hallederler o mali

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Unalgll (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 129 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Limonlukek (3,727 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 302 göst.
0 oy
28 cevap 633 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu