0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba arkadaşlar ben yeni doğum yaptım eşimin işinde dolayı kaynanada kaldım bu dönemde  ve psikolojimi alt üst ettiler. Eşim sanki annesi doğum yapmış gibi bu dönemde annem annem deyip kuyruğunda gezdi ben hep ilgi bekledim durdum sonra birgün baya tartistik bana defol anangile git dedi bende çocuğumu alır giderim dedim çocuğu alamazsın onu sana vermem gelir annenin evini ateşe veririm vs dedi benim psikolojimi iyice bozdu onun yüzünde bebeğime yogunlasamadim sevgimi veremedim hep aklım onun o söylediklerinde kaldı sonra az bi zaman geçti bu defa öyle konuştuk yok ben nasıl senden alayım çocuğu onun sana ihtiyacı var vs dedi ama benim aklım o ilk dediklerinde kaldı . Sonra öyle geçti gitti bu kaynanam da tuvalete gider el yıkamaz dışarı çıkar el yıkamaz sabah uyanır el yüz yıkamaz sonra gelir çocuğu alır kucağına sever elleryle yüzüne dokunur ağzına dokunur böyle karşıda beni deli ediyor mikrop elleriyle sonra ben de bu yüzde elinde pek tutmak istemiyrm o alınca bişey bahane edip ver emzircem ver altıni açacam vs diyrm aliyrdm baktım en son bana sen çocuğu niye bana vermek istemiyn ne zmn alsam elime hemn aliyrsn sitem etti bende yok falan dedim yok babanı arar derim çocuğu koymuyor elimize alalım su bu diycem dedi ben de ne diye ariyrsn ya dedim aliyrsn işte dedim bu bı olayimizdi birgunde çocuğun emzigini vercekdm yanındaydı dedim emziğin kulpunda tut ver baktım diyor elimde ne var hayırdır ne demek istyn dedi bende dedim emziği yikamisim elimiz değmesin çocuk enfeksiyon olucak dedim falan sonra bunu eşimin yanında dedi bizi birakdi birbirinlmize . Baya olay bu şekilde oldu . Bugünde baktım dayisinin eşi geldi konusyrlar ben içeri girince laf degistryr sonra bende tuttum telefonumu ses kaydını açtım bıraktım içeri çıktım oyaladim kendimi mutfakda en son yengesi gitti aldım telefonumu bakdm ki arkamda beni konuşmuş aramızda geçenleri anlatıyor yok dengesiz yok dik kafalı su bu demiş . Sinir oldum iyice gerizekalı kadın sizce bu söylediklerini benim arkamda millete konuştuğunu söyleyeyim mi napayım kizlar . Kusura bakmayın baya uzun oldu ama catliycam 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(20,616 puan) tarafından
Ben bile sinir oldum yaaaa
(11 puan) tarafından
Ya temiz olsa alsın sevsin bide kendi cocuguymus gibi hareket ediyr oglusum oğluşum deyip duryr . Ben çocuğumu aliyrm kucağıma yok yerine koy yerini bilsin yok altını açma şimdi yok şöyle biyle işime karisyr deli edyr beni eşimde anlamiyr desemde ben suçluyum hep
-Reklam-
0 oy
(320 puan) tarafından
Bence kaynanla konuş eşlerimiz hep anneci aynı olaylar yaşadım yeni doğum yaptığımda herşeyi kaynananın yüzüne söyle en iyisi senden cekinmeyi bilsinler
(320 puan) tarafından
Altlı üstlü oturuyorz ama bir yere gideceksen eşim annemo evden alıp getiriyor yada anneme birakiyoruz
tarafından
İyi bari
(320 puan) tarafından
Tabi alttan laf sokuyor mu evet ağzının payını aliyormu evet
tarafından
Ne güzel valla ezdirme kendini . O da elini yıkasın bir zahmet utanmiyor da .
(11 puan) tarafından
Kız benim eşim tam anacı beni haklı bulmaz anasını bulur kalbini kirma der aklı kit demiyr çocuğum enfeksiyon olur
0 oy
tarafından
Kaynanaların hepsi öyle 
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Birbirinin arkasından konuşmayan gelin kaynana yoktur sen evine git canım en iyisi 
(11 puan) tarafından
Gidecem de evimiz hastahane konusun da pek şey değil birde eşimin işinde dolayi 4 ay kadar buralardyim
(1,068 puan) tarafından
Allah sabır versin ve kolaylık versin işin zor
0 oy
tarafından
Sini oldum yazacak bisi bulamadim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 364 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esmerannee (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 502 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu