0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar yakın zamanda sezeryan olan var mı 1yaşunda kızm var 1 aylık hamıleyim galiba arkadaşla konuştum genel anestezi artık yapılmıyor herkes istediği için dedı onu zorunlu belden uyuşturmalı sezeryan yapmışlar bu kafamı çok karıştırdı İlk doğumum genel anestezi ile sezeryandı rahattı Bi uyuduğumu Bi uyandığımı biliyorum arkadaşımın söylediği doğrumu acaba yoksa onu mu kandırdılar  en ne zman sezeryan doğum yaptınız

Bu soruyu sormak için hesap açtım <3

Sivasta yaşıyorum bu arada 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Genel anestezi ile oldum 5 ay önce
tarafından
Ohh ne guzl devlette mı oldun özelde mi canım demekkı genel aneztezi de hala uygulanıyor
-Reklam-
0 oy
(320 puan) tarafından
Belden uyusturmali oldum 4 ay once
tarafından
Piskolojim kaldırmaz bunu ve bır çok kişi hissedmiş ben genel olmak istiyorum
(320 puan) tarafından
Yaa canm öyle çok şey duymadım düşün ben 2gun doğum sancısı çektim hastanede açılımın 9 cm oldu bebek sıkıştı hemen sezeryana alindim sezeryana girerken bile sancım vardı ve ayrıca şu meyve suyu felanda içmiştim gayette uyustum hiç bişey hissetmedim  onlar senin uyusup uyusmadigini kontrol ediyor
tarafından
Aynen. Gorumcem de ameliyat sırasında hissetmiş dozunu arttirmislar gene hissetmiş sonrasında hemen tama çevirmişler arkadaşım var 8 ay önce doğum yaptı onunda aynı olmuş hissetmiş ben kendimi riske atmam zaten o iğneyi yaptırmam sorumluyum biraz ben
(198 puan) tarafından
Canım kesinlikle hissettim diyenler yalan söylüyor dr lar uyuşup uyuşmadığını kontrol ediyorlar Kİ o yüzden belden uyuşturucu yetersiz ise tekrar veriolar ondan sonra ameliyat başlıyor diyeceğim o Kİ sakın inanma hissettim diyenlere maksat sezeryan oldum ama ağrı sancı hissetim desinler diye uyduruolar bi yerlerinden haa bebegi cıkardıklarını vs hissediyorsun ama acı vs yok
tarafından
İşte bilmiyorum bacım öyle de olabilir
0 oy
tarafından
Bana doktorum belden uyuşturma öneriyoruz dedi. Ama bnde öyle istiyordum ondan olabilir. Bı ay oldu ikinci sezeryanimi olali
tarafından
Ama isteğe bağlı dimi genel olmak
tarafından
Onu bilemem. Bn belden uyuşturma istiyorum dedim o da zaten belden uyuşturma öneriyoruz biz dedi
0 oy
(1,964 puan) tarafından
4 ay oldu yapali doktor hangisini istersin diye sordu canım. Spinal istedim ama kesikleri hissedince genel anestezi oldum.
tarafından
Ohh içim ferahladı canım ya bende genel aneztezi istiyorum özele mı gittiniz devlete mi acaba
(1,964 puan) tarafından
Özele canım ama devlette tanıdığım daha yeni genel oldu
0 oy
(1,361 puan) tarafından
9 ay önce oldum. Doktor bana pandemi nedeni ile genel anestezi olmuyor dedi. Neden ne alaka bilemedim.. 
tarafından
Saçmalık ya inşallah öyle bir durum yaşamam
(1,361 puan) tarafından
Bilemiyorum ama neden genel olmak istiyorsun. Lokal daha iyi değil mi bebeğini hemen görüyorsun. Çok değişik bi duygu çok güzel.
(3,354 puan) tarafından
Genelde ilaç bebeğe dokunuyor dedi. Anesteziciyle konuştuk. Bi hastanenin anestezi doktoru iyi olacak. Herkes bunu diyor. Hayırlısı neyse o olsun
(1,361 puan) tarafından
Aynen hayırlısı ne ise olsun
0 oy
tarafından

Malesef zorunlu spinal oldum bende genel istedim ama artık yapmıyoruz dedi belden aşağısı uyusacak dedi bende de panik atak var baktı titriyorum morfin vurdular kafam bir milyon oldu kendime gelene kadar herşey bitmişti odamdaydim :D

0 oy
(1,363 puan) tarafından
Bu hastane prosudurune, hastaya, gidisata gore degisir. 2.kez sezaryen oldum. Izmirde ozel hastanede. Ilki ve ikincisi de belden epiduralli idi. Tamamen bayilmayi ben zaten istemem. O muazzam bir an, ve onu yasamak istedim ve yaşadim. Ama kimisi fenalasiyor bayiltiyorlar. Yada kimine epidural degil spinal uyguluyorlar falan. 
0 oy
tarafından
Genel istedim, ay ordakileri bi görsen her biri bir yandan gözümüzü korkutmaya çalışıyorlar,üste genel olunca bebeğe de geçer ilaç , yenidoğan bölümünde yer yok ona göre karar verelim falan diye biri geldi biri gitti ikna etmek için. Ama ben istemedim,iyi ki de genel olmuş,yanımda yatan biri belden olmuş belim karnımı bastırıyo karın ağrısı belimi diye ağlıyordu 
tarafından
Genel oldum hiç sorun yaşamadım Bi uyuduğumu Bi uyandığımı biliyom
tarafından
Aynen
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Özelde oldum. Doktora genel anestezi olmak istiyorum dedim. Hayır hayır belden olcaksin dedi. Çok da güzel geçti iyi ki belden olmusum :)
tarafından
Onlara ne ya hastanın isteği önemli olan değil mi sizinki iyi geçmiş ne guzl
(198 puan) tarafından
Canım bişey soracam alt iç çamaşırını çıkardılar mı bi sonda sana da takıldı mı
(1,685 puan) tarafından
Tabi cnm alt üst tamamen çıplak . Ameliyat elbisesi oluyor ama elbiseyi goguslerine kadar siyiriyorlar
0 oy
(3,581 puan) tarafından
2 ay önce belden uyuşturmalı oldum bende. Yani sorulmuyor sezaryen deyince direkt belden uyuşturmalı artık sanırım. Narkoz bebeğe zarar verdiği için diye artık en yaygını bu diye duymuştum. Üstelik yarı baygın olması çok güzeldi. Belden aşağısında işlem oluyor ama hiç bişey hissetmiyorsun üstelik bebeğini de hemen görüyorsun.☺️
0 oy
tarafından
25 gun once sezeryan oldum ozelde genel anestezi ile doktor sormadi bende tercihimi soylemedim hastaneye bagli bisey galiba bu 
tarafından
Teşekkür ederim gerekırse bende özelde sezeryan  olurum  genel aneztezi yapsınlar diye
tarafından
Daha dun mahallede arkadasla konuştum devlette genel anestezi yokmus artik
0 oy
(3,354 puan) tarafından
Benimde İlki geneldi. Yine öyle istedim çocuk için sıkıntı olabiliyor dedi dr..Etkileniyormuş ve yoğun bakıma girme riski artıyor dedi. O yüzden spinal olacak inşallah pazartesi.. 
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Bana hiç sormadilar ben de hiç sormadim aklima da gelmedi beldn uyuturdular.Bence daha iyi bebegi görmek falan guzel oluyor
0 oy
(1,048 puan) tarafından
6 ay once belden uyusmali oldum 2.ciyide oyle isterim hicte zor degildi sormadilar yani nst de rahat rahat yatarken bebegin kalp atislari dusuyo diye hemen sedyeye aldilar ama ben sordum tam mi uyusturcaksiniz diye ne zaman yemek yedin dedi 2 3 saat once dedim o zmn oyle uyusturamayiz dedi 
0 oy
(565 puan) tarafından
Bende belden uyusturularak oldum hicbisey de olmadı hatta çok daha güzeldi bebeğimi ilk ben gördüm ilk ben sesini duydum bundan daha güzel bisey olamaz bence
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Yok 7 ay önce oldum öyle bir zorunluluk yoktu anestezi doktoru bana sordu ameliyat hazırlıkları yapılırken  bende panik atagim var ben genel anestezi istiyorum dedim tamam dediler eğitim araştırma Hastanesiydi tercihi bana bıraktılar 
tarafından
Ohh içim rahatladı teşekkür ederim canım
0 oy
(4,292 puan) tarafından
3 yıl önce beynimdeki sorun nedeni ile genel anestezi olmak zorunda olduğumu söylediler geçerli bir sağlık sebebi olduktan sonra genel anestezi yapiyorlar tercihleri onemsiyorlar mi bilmiyorum araştırma hastanesinde yaptim dogumu
0 oy
tarafından
1 ay önce yaptım belden istedim o anı görmek için bu konu hakkında bilgim yok. 
0 oy
tarafından
3 buçuk ay önce ikinci sezeryani oldum hicbisey hissetmiyosun doktorlar zorunlu olmadıkça genel yapmıyorlar pek iyi olmuyomus benim ikinci dogumum ölü doğumdu onda bile dedimki nolur tümden uyustur hicbisey duymak görmek istemiyorum dedim çünkü çocuğu ölü olarak çıkartacaklardi psikolojm kaldırmaz dedim tümden uyuşturmem belden uyusturup uyutacam dedi yani tümden uyuşturmazlar ama bir kaç dakikalığına uyuyabilirsin doktorun özelse konuş 
0 oy
(14,144 puan) tarafından
Benim 78 gun oldu belden uyusmadim genel yaptilar
tarafından
Ohh ınşallah benımde yine genel olur

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 584 göst.
0 oy
3 cevap 163 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu
0 oy