0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yarın aşı olacak bebeğim, 1 aylık, ateş falan yapıyor mu bu aşı ne gibi şeyler bekliyor beni,bilgilendirir misiniz ya

4 Cevaplar

0 oy
(1,391 puan) tarafından
Hiç bişey ypmıyor cnm olduğu anda bebiş ağlıyor geçiyor :) 2 aylık aşı ateş ağrı yapıyor 1 aylıkta bşy yk
tarafından
Oh iyi bari canım korktum bi an valla,2 aylikta ateş olduğunda ne yapicaz peki ya, bide ben şimdi grip gibiyim boğazım hafif ağrıyor bebeğime geçer mi ya
(1,391 puan) tarafından
Maske ile emzir öpme bebeğini süt ile geçmiyor bebeğine mrk etme. 2 ay aşısında ben eve gelir gelmez 1 çay kaşığı calpol vermştim hiç ateşlenmeden atlatmıştı ebe saolsun ateşinin çıkmasını bekleme ilaç ver rahat geçirir demşti öylede oldu
(1,391 puan) tarafından
Ve 3 gün banyo olmaması gerekiyor 2 aylıkta söylerler ztn snada ama 1 aylıkta bşey yk merk etme :)
tarafından
Çok teşekkür ederim canım, ☺️ yüzümü diğer tarafa dönüyorum,maskeyi dün taktım ama ev sıcak maskeyle de olunca ay bayilacaktim sıcaktan, burnumdan nefes alıyorum ağzımdan diğer tarafa üflüyorum düşün :D
(1,391 puan) tarafından
Kekik kaynatıp iç akşama da nane limon iç bişeyin kalmaz hava değişimi maalesef hep aynıyız :) kekik çok iyi geliyor gribe ve boğaz yanmasına
-Reklam-
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Sadece sarılık aşısı olacak sanırım oda ateş yapmaz için rahat olsun 
tarafından
Oh iyi bari canım korktum bi an valla,2 aylikta ateş olduğunda ne yapicaz peki ya, bide ben şimdi grip gibiyim boğazım hafif ağrıyor bebeğime geçer mi ya
(1,596 puan) tarafından
Bizde olmamıştı ateş hemşire söylüyor zaten ateşi olursa  1 çay kaşığı capol ver ama bu ay ateş olmaz
Grip gibiyken bebeği emzirirken nefesini ona vermemeye çalış inşallah bebeğe geçmez
0 oy
tarafından
Biz bugün olduk canım 1 tane vurduk bacağına ateş yaomaz dedi bu aşı ama eğer çıkarsa huysuz olursa bı çay kaşığı calpol veya parol verebilirsin valla öğle geldikten sonra ben bir çay kaşığı verdim 
0 oy
tarafından
Ay bizde pazartesi olcz bnde beklyim burda

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 167 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.
0 oy