0 oy
578 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından

Prospektüsünü okudum bu iğneymiş ampul falan var içinde çok dikkatli vurulması gerekiyormuş oğlum grip yani bu kadar ağır bi ilaç anlamadım yarın başka doktora götürcem calpol dolvrn aferin var dedim pedifen ve parol verdi onlar iyi değil diye hangi doktora güvenicez vallahi şaştım bu resimdeki ilacı yani iğneyi kullanan oldu mu oğlum az mksürüyo hafif grip başka bi hastalığı yok

image

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakinnkullanma bence ya alt tarafı grip 
(177 puan) tarafından
Aynen öyle iyiki okumuşum ya ben çocuğumu yolda mı buldum
-Reklam-
0 oy
(7,777 puan) tarafından
Kullanma cnm başka doktora mutlaka gozuk ufak bı grip için küçük çocuğa ilacımı verilir hadi ilerlemiş filan olsa neyse o bile bı ihtimal 
(177 puan) tarafından
Yarın devlete gidiccem bi de özeldeki verdi bunu
0 oy
tarafından
Sakin verme kız bunu ben kullandım çok ağır hastayım senin çocuk alt tarafı grip sakın verme başka doktora götür 
(177 puan) tarafından
Yarın götürcem canım saol
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Biz bilemeyiz kuzum bişey demedimi dr
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Kullanmadım da çok agır grip değilse agrı kesici ver duş aldır bide papatya çayı yap öle rahatlarki
(177 puan) tarafından
Yok canım ya o kadar ağır değil
0 oy
tarafından
Başka doktora sor istersen canım kaç aylık  bebeğin
tarafından
Ihlamur nane limon sıcak bişeyler içir bide yatarken baş cuna kurusoğan kesip koy tıkanıklık olursa ferahlatır keyifsizse calpol ver o da rahatlatır. Ben hafif soğuk algınlığında calpolle geçirfim ama en son ateş öksürük tıkanıklık olmuştu doktor antibiyotik öksürük şurubu filan vermişti ama benimki iki yaşında. Durumu hafifse yarın götürürsün canım çok geçmiş olsun
(177 puan) tarafından
Dediklerini yaptım canım zaten dün hastalandı bende kötü bi öksürük sesi duydum kalın dedim kötü olmadan götüreyim be bilim bunu vereceğini
tarafından
Acaba eczane yanlış vermiş olabilir mi yada doktor ilacı yazarken sana söyledi mi bunu yazıyorum diye
(177 puan) tarafından
Yok doğru verdi çünkü doktor yarın gel iğne yapıcam dedi
tarafından
İlginç bize doktor anlatır ne yazdığını anlatmasa ben sorarım en iyisi başka doktor
0 oy
(63 puan) tarafından
Canım ben hemşireyim bu kortizon neden böyle bişey verdi çok saçma bence de kullanma başka doktora git 
(177 puan) tarafından
Yarın gidecem  ağır iş makınası kullanamaz yazıyo ya bide benim evladım 17 aylık niye bu kadar ağır ilaç kullansın bide parol pedafin verdi onları kullanıyom mı calpol aferin devam mı edeyim
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Hangi dönemdeyiz yahu...

Babam anlatırdı doktora görürlerdi ne olursa olsun hep penisilin iğne yazarlardi derdi o aklıma geldi
(177 puan) tarafından
Ah nerelerde kullandığını söylesem ağzı açık dinlersin kalp nakli olanlar falan kullanıyormuş
tarafından
Eşimde öyle diyor çocukluğum penisilin iğneyle geçti diye caba gerçekten faydalı mı ki
(177 puan) tarafından
Yarın verdiği ilaçlarıı devletteki doktora gössterğcem
0 oy
(76 puan) tarafından
Bu kortizon ilacı ne alaka anlamadım grip sonucta kullanma bence baska bi doktora gorun 
(177 puan) tarafından
Yarın gidecem allahım doktora da güven yok
0 oy
(412 puan) tarafından
Bu bildiğin kortizollu ilaç oğlunuz kaç yaşında başka bı Dr ye gidin bence vurdurmayin hapi bile çok ağır bide iğne yani 
(177 puan) tarafından
17 aylık oğlum yarın devlet hastanesindeki doktora götürcem kortizollu ne demek kardeş
(412 puan) tarafından
Ağır bı ilaç vücutta ödem tutuyo filan ben bunun hapını kullandım mesela bırakırken bile ha diyince bırakmıyorsun önce yarıma düşürdü sonra çeyreğe sonra daha düşük dozda olana geçtim odada tam yarım çeyrek şekilde bıraktım dün bı akrabadaydik oda kullanmış oda günlük dozu çok fazlaymış kadin ayak derim kopmle soyuldu şuan basamiyorim resmen diyo oğlu Dr ilacın etkisi demiş
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Kaç yaşındaki canım. Sarımsak yedir. 1 yaşından buyukse sarimsak limon sirke kürü yedir. Emziren anneyse sen Tüket. 1 yasdan küçükse yoğurt içine küçücük küçük dgra yedir.
(177 puan) tarafından
17 aylık canım normalde de çorbalarından eksik etmem sarımsağı
(1,331 puan) tarafından
Pismisin etkisi azalıyor canım. Çiğ daha etkili. Ben emziriyorum hasta olmasada günlük 1 sarımsak yutmaya çalışırım. Bazen unutuyorum cuma günleri yutmuyorum .
(177 puan) tarafından
Tamam öyleyse saol canım bende yoğurduna karıştırıp vereyim
0 oy
(1,941 puan) tarafından
Eşime sedef hastalığı ve alerjik için vermişlerdi vurdurmadı saglık ocagı dediği bu agır bir ilaç
(1,941 puan) tarafından
Eczane yanlıs vermiş olabilirmi canım bazen karıstırıyorlar
(177 puan) tarafından
Doktor iğne yazdım onu alın yarın getirin yapıcam dedi canım bilmiyorum ama doktor bunu söyledi
(1,941 puan) tarafından
E nabzddan yazılan reçeteye bak canım karşılaştır emin ol
(177 puan) tarafından
Reçete elimde var bakayım olmadı bi
(1,941 puan) tarafından
İnsallah sistemde vardır bazı doktorlar elle yazsa sisteme girmiyor
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Benimkiler de 7 şer tane yapildı bundan
(177 puan) tarafından
Herkes çok ağır iğne diyo sen ne hastalığı için yaptırdın bu ilacı canım
(1,301 puan) tarafından
Biz virüs olmustuk  kuzum  ciğerleri  balgam doluydu kanlarında  enfeksiyon vardı
(177 puan) tarafından
Doğrudur canım çok geçmiş olsun
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Bu çok ağır bir ilaç başka doktora götür.
(177 puan) tarafından
Götürcem yarın
0 oy
(361 puan) tarafından
Bence verme çocuğun bünyesi ne kadar ki daha ateslenince biraz calpol ver duş aldır oksuruk icin de ayağına zeytinyağlı sarimsak yap onu sür gecirir rabbim şifasını hayırla versin Insallh 
(177 puan) tarafından
Vermedim zaten yarın başka doktora sorucam bu ilacı 17 aylık daha hafif grip öksürük başka bişey yok
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Prednol kortızon aslında dalgınlıgınamı geldı acaba 
(177 puan) tarafından
Valla bilmiyorum neyine geldi aman kime kaldık
0 oy
tarafından
Bizede verdiler kizim bronşit olmuştu yatırdık iyi olunca çıkardık doktor reçeteye ilacı yazdı verdi aynı bundan ama kullanmadik çünkü kizim iyi olmuştu içeriğini bilmiyordum bu kadar ağır olduğunu iyikide vurdurmamisim yaa devlete bile guvenemiyok artık çok saçma el kadar coxuk ağır ilacı nasıl kaldırsın 
(177 puan) tarafından
Aynen biz özele gitmiştik bunu verdi yarın devlete gidip sorucam doktora napıyım diye
0 oy
tarafından

image

aynısı bende de var oğlumun gıda alerjisi vardı yumurta yedirdik hastahanede  evde yumurta yediğinde daha kötü olursa diye vermişlerdi bu ilacı ampulü kırıp içir demişti dr. 

Ne doktoru verdi allah aşkına bu ilacı size prospektüsü okudun mu 

(177 puan) tarafından
17 aylık oğlum öksürük grip için gittik bunu verdi çocuk doktoru prospektüsünü okudum korktum buraya size sorayım diye attım her türlü şey yazıyo içinde
tarafından
Kullanma sakın alerji ilacı kullanmadım bende ihtiyacım olmadı, doktorunu değiştir kesinlikle
(177 puan) tarafından
Tamam saolasın
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Aferin şurup ve prospan kullan öksürük şurubu bitkisel
(177 puan) tarafından
Tamam canım saol
0 oy
tarafından
Girip olunca İbramin zero kullanıyorum iyi geliyo cok şükür bence bu agır bi ilaç 
(177 puan) tarafından
Onu duymadım canım ama bende vermedim ilacı ağır diye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
10 cevap 255 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
29 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 191 göst.

410,762 soru

12,359,944 cevap

41,397 kullanıcı

Kategoriler

...