+3 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
HADİD

Bismillahirrahmanirrahim

1. Sebbeha lillahi ma fiyssemavati velardı ve huvel'aziyzulhakiymu.

2. Lehu mulkussemavati vel'ardı yuhyiy ve yumiytu ve huve 'ala kulli şey'in kadiyrun.

3. Huvel'evvelu vel'ahıru vezzahiru velbatınu ve huve bikulli şey'in 'aliymun.

4. Huvelleziy halekassemavati vel'arda fiy sitteti eyyamin summesteva 'alel'arşi ya'lemu ma yelicu fiylardı ve ma yahrucu minha ve ma yenzilu minessemai ve ma ya'rucu fiyha ve huve me'akum eyne ma kuntum vallahu bima ta'melune besıyrun.

5. Lehu mulkussemavati vel'ardı ve ilellahi turce'ul'umuru.

6. Yuliculleyle fiynnehari ve yulicunnehare fiylleyli ve huve 'aleymun bizatissuduri.

Haşr suresi

Bismillahirrahmanirrahim

21. Lev enzelna hazelkur'ane 'ala cebelin lereeytehu haşi'an mutesaddi 'an min haşyetillahi ve tilkel'emsalu nadribuha linnasi le'allehum yetefekkerune.

22. Huvallahulleziy la ilahe illa huve 'alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahıymu.

23. Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu'minul muheyminul 'aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi 'amma yuşrikune.

24. Huvallahul halikul - bariy-ulmusavviru lehum'esma ulhusna yusebbihu lehu ma fiyssemavati vel'ardı. Ve huvel'aziyzulhakiymu.

ALLAHTAN BİRŞEY İSTEYECEĞİN ZAMAN HADİD SURESİNİN İLK 6 AYETİ HAŞR SURESİNİN SON 4 AYETİNİ OKU VE ŞÖYLE DUA ET

Yâ men hüve hâkezâ es'elüke bi hakkı hâzihil esmâi en tüsaliye alâ muhammedin ve âli muhammedin ve en tef'ale bi ( burada hacet söylenir)

Azîb (r.a.), Ali b. Ebu Talib Kerremellahu Vecheh Hazretlerine demişti ki:
Senden Allah aşkına rica ediyorum. Rahmân Teâlâ'nın gönderdiklerinden, bilhassa Cebrail'in Resulullah'a getirdiklerinden ve Resulullah'ın özellikle sana öğrettiklerinden en faziletlisini bana özel bir şekilde öğretmez misin?"Hz. Ali de ona "Ya Bera! Allah'a İsm-i A'zam'ı (en yüce ismi) ile dua etmek istersen, Hadid Sûresi'nin baş tarafından on âyeti ve Haşr Sûresi'nin sonunu oku, sonra de ki:Ey o, böyle olan ve O'ndan başka böyle bir şey olmayan zât! Senden bana şöyle şöyle yapmanı dilerim."
Vallahi ya Bera, bununla benim aleyhime dua etsen yere geçerim.' dedi."

7 Cevaplar

+1 oy
(146,622 puan) tarafından
sagol bacim        
-Reklam-
0 oy
(1,362 puan) tarafından
Canım çok sağol ama. Türkçe okunuşu inan ayetleri çok bozuyor. Ben hafizim düşün ben bile okuyamadım. Ayetleri Türkçe yazmak da doğru değil diye biliyorum. Naçizane fikrimi söyliyim dedim. Kusura bakma.. 
(1,362 puan) tarafından
elimden geldiğince cvplarim cnm :D
(1,362 puan) tarafından
Doğru diyorsun ama bazı kelimelerin Türkçesi de yanlış yazılmış
tarafından
Bacım ozaman düzelt :)
(1,362 puan) tarafından
Dur bakıyım bi bebem izin verirse :D
(1,362 puan) tarafından
Kendim yazmaya kalksam çok uzun sürer yazamam. İnternetten baktım da hepsi aynı yazıyor. Neyse Allah kabul etsin bacım. :)
0 oy
tarafından
Allah razı olsun bacim ❤
tarafından
Hiç üşenmeden hepsini okudum sana da kendime de dua ettim bacım ❤❤❤
tarafından
Allah razı olsun bacimm. Yarını bir atlatsaydim :(
tarafından
Yarın ne var kuzum
tarafından
Mahkememmm var
tarafından
Hade yaa hade hayırlısı olsun inşallah canim
0 oy
tarafından

Allah razı olsun hemen ettim.Allah kabul etsin :angel:

tarafından
Sendende bacım❤️❤️
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Kaydettim Allah nasip ederse yatsidan sonra okuyup sizde dahil olmak üzere bol bol dua edicem inşallah Allah razı olsun sizden ❤️
tarafından
Allah razı olsun ❤️
(1,667 puan) tarafından
Amiinn canım paylaştığın için Allah'ım senden de razı olsun kalbine ferahlık işlerine kolaylık versin
tarafından
Aminnn❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Allah razı olsun canım Rabbim dualarımızı geri cevirmesin 
tarafından
Aminnn kuzum
0 oy
(15,963 puan) tarafından
Allah razı olsun canim saolasinn ❤️
tarafından
Aminnn asko

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 318 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baharr23 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 501 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Buket0606 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 419 göst.
30 Mart 2020 Diğer kategorisinde Lena&Eymen&Lina (3,553 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,707 soru

23,683,346 cevap

310,417 kullanıcı

...