Belki aranizda sağlıkçı olan ya da bu durumu yasyan vardır diye soruyorum kızlar bilen cevap verebilir mi ,
Kızim 11 aylık. 3 4 gün önce ateşi çok yükseldi 3 gün falan çok atesliydi kızım. İnatçı ateşi vardı. 40.5 u gördü bazen ateşi. Burnu falan da çok aktı. İlk hastaneye gittik boğaz enfeksiyonu dedi. Antibiyotik verdi doktor. Geçmedi iki gün sonra hala ateşi devamdi. Yine gittik başka bir doktora. Kan idrar tahlili istedi. İdrar temiz çıktı. Kan tahlilinde ise nötrofil değeri çok düşük çıktı. 1.6 falan. Doktor 3 gün boyunca iğne olsun dedi. Değerleri yükselir dedi. Üç gün iğne oldu bugün tekrar kan verdik nötrofil değeri yükselmemis. Doktor periferik yayma testi yapalım dedi. Daha ayrıntılıyms mikroskop ile bakıyorlarmis kana. Yaptırdık. Doktora götürdük yine aynı şey dedi nötrofil çok düşük hematolojiye gidin dedi. Çok korktum kızlar. Amcam doktor ona sordum. Sonuçlar tertemiz enfeksiyondan dolayı olur Düşüklük dedi. Birkaç doktora daha sorduk. Kendi doktorumuza gittik o da haftaya yine kan alalım yukselmezse hematolojiye gidersnz dedi. Başına gelen var mı kızlar ya da anlayan sağlıkçı var mı :(