Kizlar aksam 7 bucuk gibi esim isten geldi yemek koydum yedi cay yaptım balkonda havalar ısındı ya cay icelim dedim ama benim bebeler durmadi biri 3 yasinda digeri bir buçuk asla durmuyolar biz cay icerken en sonunda esim icmiyorum cay falan dedi bildigin kendi çocuğuna triplendi resmen sonra konu döndü dolasti bana geldi sen hicbisey yapmiyosun etmiyosun iste arkadasi varmis karisi biseyler yapip satiyomus o ***** bile bisiler yapip satiyo sen hala otur diyo Allah askina ik ikucuk bebek var aksami zor ediyom yemek bulasik ölüyorum resmen tek hırsı tek derdi para dogum yapmadan once calisiyodum bu rahatti ben isten cikinca afedersiniz bi tarafi buzustu burda fabrikada depoda calisiyo cok guzel isi var kira vermiyoruz hemde ek is olarak araba tamir ediyor garaj kiraladi iyi oluyo fazla masrafi yok garaj kirasi dışında bu tutturdu dükkan açalım babamla falan daha cok is yapim bilnem ne diye bide dukkan olunca hele ortak olunca berbat oljyo daha once vardi kapattik gider cok oldu benim dukkan acmama da izin vermiyosun diyo tek kafasi ticaret baska bisey yok ben fabrikada köle olmak istemiyorum diyo baskasinin emrinde calisamazmis çıldırtti beni ben napim bu saatten sonra kizlar evde nasil para kazanım zaten kazansam bunun suratına bakmicam inanin