0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (341 puan) tarafından
2. Tarama yaptim  test sonucu guzel sıkıntı yok ama 3. Taramaya gerek yok dedi. Sizce yaptırmalı mıyım önemli mi

6 Cevaplar

0 oy
(34 puan) tarafından

En İyi Cevap
Canım ben ikili ya da üçlü test yaptırmadım yapmayı da düşünmedim ama detaylı ultrasona gireceğim detaylı ultrasonda bebeğin herhangi bir sıkıntısı varsa zaten ortaya çıkıyor o yüzden gerek yok ikili ve üçlü testler maalesef yanıltıcı olabiliyor Bu yüzden ya gebeliği sonlandırıyor sun ya da sonlandırmasanda hamilelik hayatını mahvediyorsun vede psikolojikmen bitiyorsun çok kişide duydum üçlü test ikili test yapıp yanılmışlar çocukları gayet sağlıklı akıllı
(341 puan) tarafından
Evet bu sitede cok okudum yanilma payi cok yüksek.  1 ay snra 20 haftalik olacm o zamn detayliya girecem benim icin o daha önemli.  Bazilari yaptirmiyor 2 ve 3. Taramayi birsey cikarsa diye. Ben bilerek yaptirdim. Birsey cikarsa belki önlemini onceden alirim  belki duzelir die. Bakalim şu an hersey yolunda cok şükür. Tesekurler yorumun icin +1
(34 puan) tarafından
Rica ederim inşallah sonuçların temiz çıkar
Hayırlı sağlıklı bir evlata sahip olursun
(341 puan) tarafından
Amin cnm cumlemizin insallah
(34 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(566 puan) tarafından
Benim 2.temiz cıkınca gerek yok detaylıyi herkeze öneriyorum demisti yaptirmadim 2liden başka 
(341 puan) tarafından
Anladim ozamn direk detayli undrasona girerim tesekurler cnm
0 oy
tarafından
Ben ne 2li nede 3lü taramayı yaptırdım gerek duymadım ama doktorun ila yap diyor sa yap
(341 puan) tarafından
Yok demedi hersey yolunda dedi  1 ay sonra zatn detayli undrona girecem
tarafından
Eğer öyle hiç yapmayın tabi yine sizin karariniz
(341 puan) tarafından
Tskler cnm  :)
0 oy
tarafından
Bende 2 yi yaptım 3 yapmadım
(341 puan) tarafından
Tesekurler cnm:)
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Ben ilk kızımda sadece ikili yaptırdım 2. Çocuk olursa hiçbirini yaptirmiycam Allah korusun bişey çıksa 9 ay boyunca ölüm ölür 
(341 puan) tarafından
Evet korkuyor insan ama ne bilim allah korusun birsey olursa önlemini alamam diye korkuyorum bende

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
16 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aycaninannesi (4,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 275 göst.
0 oy
7 cevap 159 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Prensannesizey (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 142 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Asya.ayca (20 puan) tarafından soruldu

413,030 soru

12,434,866 cevap

45,782 kullanıcı

Kategoriler