0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,775 puan) tarafından
Halılarımı yıkamaya verdim bugün geldi, perdeleri yıkadım, camları sildim sadece 2 tane camı silemedim çokta kirli değillerdi perdelerini yikadim, 5 tanesini sildim, halılarımı serdim temiz temiz, banyomu az önce yıkadım, 2 çocukla elimin değdiği her yeri temizlemeye çalıştım, mutfak dolabım ve balkonum kaldı sadece, bitti bitti diyorum kendi kendime bitti mutfak dolabını iftardan sonrada silerim eşim görevdeyken, yarın balkonu yikasam bitti inşallah

8 Cevaplar

0 oy
(8,582 puan) tarafından
Ohhh masallah baya is yapmışsın canım.. 
tarafından
Kız sen iyi misin halen aklımdan çıkmıyor postun, bildiğim kadarıyla eşin bazen gece çalışıyor korkmaz misin :(
(1,775 puan) tarafından
4 gündür öldüm kuzum çok iş yaptım elimi neye attiysam silmeye çalıştım, artık omuzum ağrımaya başladı , dedim olduğu kadar yapım çokta incelemiyim
(8,582 puan) tarafından
Mls , kuzuum eşim gececi terslikten şuan.    
Evde nereye baksam o sa.lak insanın sureti geliyo gözümün önüne.  Etkilendjm okudum üfledim rabbime emanetiz  .  :/

Sumeyra iyi yapmışsın tatlm. Herzman zaten yapıyoz . Fazldan cam tül ekleniyo işte amannn.  Benimde moral sıfır  ;(
tarafından
Ah kıyamam korkma Allah'ıma sığın kapını iyice kitle uyu kuzum belki düşündüğün gibi değildir denk gelmiştir
(3,158 puan) tarafından
Ay merakıma ver semra ne oldu bu kadar korktun
-Reklam-
0 oy
(13,924 puan) tarafından
Oh maşallah ben başlayamadım daha havalar kapandı gene bu gidişle cocuk doğacak iyi olsun diye bekleye bekleye kar geliyormuş bi daha  :D
(1,775 puan) tarafından
Valla bilmiyorum inşallah yağmaz :D camları sildim ama yarın yağışlı gösteriyor :D aman gene batacak dahada silmem valla
(13,924 puan) tarafından
Ben siliyom siliyom aynı bildiğin çamur yapışıyor camlarima silmeyi falan bıraktım artık :) sen gene evin içini halletmissin maşallah  :)
0 oy
tarafından
Nereye bitti Sümeyra ? 

1 hafta sonra gene aynı şeyleri yapcan :D
(1,775 puan) tarafından
Dur kız aman belim koptu :D Allah'ım banyo,wc kapılar heryeri duvara kadar yıkadım bünyem kaldırmaz bidaha bu kadar ağır işleri :D aman
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Ayy valla bende sezeryanliyim yapamıyorum baktım yok olmuyo kafayı yicem bugün yeğenimle eşimin yeğeni geldi hep bwrbaer evi mis gibi yaptık gözüm gönlüm açıldı valal temizlik gibisi yok
(1,775 puan) tarafından
Kuzum yaptım yaptım da kocamla çocuklar 2 dk lik eder yine :D
(3,598 puan) tarafından
Kocamın peşinde hayalet gibiyim kirletse kıyameti kopaririim  zor yaotirmisim ☺️☺️
0 oy
(407 puan) tarafından

Bacım valla o lanet dolaplar zaten hep siliyoruz banyo desen haftada bir dusakabin klozet yiknaiyor anam bir zaten hep bahat temizligi yapıyoruz habermiz yok :D

(1,775 puan) tarafından
Haahahaa aynen ben duvarlarını da yıkadım canım çıktı :D mutfak dolapları çok zorluyor beni ama inşallah yapcam, balkonumda yapım
0 oy
(2,258 puan) tarafından

Bende her yeri silmekten sağ kolumu hissetmiyorum8-)

(1,775 puan) tarafından
Kız sol kolumun damarı öyle ağrıyor ki banyoya gircem birazdan dedim belki rahatlar
0 oy
(565 puan) tarafından
Darısı bana olsun 
(1,775 puan) tarafından
Hahahaha başladin mi bitmiyor
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Bende bu akşam eşimle balkonu yıkadık camlarını vs senin gibi çoğu işim bitti çok şükür aklımda bi koltuklarım kaldı silcem birde buzdolabımı inşallah..

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 237 göst.
0 oy
5 cevap 430 göst.
0 oy
8 cevap 144 göst.
0 oy
4 cevap 146 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,443 puan) tarafından soruldu

412,549 soru

12,420,593 cevap