0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından
Bugün 4 ay aşısı var,, doktora da söyleyeceğim de, Bi burun deliğini kapatınca diğerinden nefes alamıyor öyle anladım ilk bebek olduğu için pek anlayamıyorum üşütüm üşümediğini burun aspiratöründen yazar mı doktor yoksa ben mi eczaneden direk alayım, birde ara sıra çok sık olmasada öksürük ve hapşırık var üşütmüş mü acaba? 

10 Cevaplar

0 oy
(313 puan) tarafından
Serum alıp ondan sıkabilirsiniz burnuna. Aspiratörü siz alıyorsunuz. Serum sıktıktan sonra aspiratörle çekersiniz.
(510 puan) tarafından
Kullanımı kolay mı canım acaba yapabilir miyim
tarafından
Youtubeden detayli izle o sekil yap
(313 puan) tarafından
Yapabilirsiniz tabii ki.
-Reklam-
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Aspiratörü falan sen direk alıyorsun canım. Ben fizyolojik serumla önce açıyorum sonra aspiratörle çekiyorum. 4 aydır hiç açmadın mi burnunu hasta olmasa bile illahki içinde birikim olur. Burun tıkanıklığı boğaza akar ve öksürük yapar. Erkenden açki ilerlemesin
(1,965 puan) tarafından
Benim doktorum haftada bir temizle içinde toz kir bile giriyor hapsurukla atmaya çalışıyor dedi.  Büyük ihtimal sen açtıktan sonra düzelir bebeğin henüz hasta olmamış gibi. Nemsiz ortam bile tıkama yapabiliyor. Eğer açtıktan sonra yine tıkanıyorsa günde 4-5 kez açabilirsin canım.
(1,965 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah hasta değildir.
(510 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol teşekkür ederim
(1,965 puan) tarafından
Birde canım adaptörü ağızla çekilenlerden al. Elle pompa şeklinde olanlar bir işe yaramıyor
(510 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(18,684 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah  Ben direk eczaneden aldım fizyolojik serumu gidince yada gitmeden hemsireni ara benim oğlumun da burnu akiyodu biraz ertelenmiştir aşıyı Corona çıktı çıkalı tedbir amaçlı vurmuyoruz iyileşene kadar dedi 
(510 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(850 puan) tarafından
Serum verebilir doktor ama aspiratörü siz kendiniz alırsınız..aspiratöre çok rahat kullanışlı diyorlar, ben aldım da daha bebiş doğmadığı için kullanamadım..internetten izleyebilirsiniz kullanımını çok pratik..öncesinde serumla birlikte yumuşatıyorsunuz sonra da aspiratörle çekiyorsunuz..aspiratör alırsanız yedek uç da almanız gerekir, çünkü tek kullanımlık uç kısmı..
(510 puan) tarafından
Sağol canım birazdan sağlık ocagına gideceğim ordan eczaneden alırım hemen
0 oy
(164,043 puan) tarafından
dr yazmaz kendin alcan
(510 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
4 aydır hala aspiratör vs alıp yapmadın mı yazık çocuğun burnu pislik doluyor ve burnundan nefes alabiliyor
(510 puan) tarafından
2 defa hastaneye götürdüm yaptırdım. Hemşire küçük olduğu için kılcal damarları çatlar dedi o yüzden almadım banyoda pisliği çıkıyordu temizliyordum
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Suan aynısını cekıhorum burnunu cektim de uyuttum
0 oy
(15 puan) tarafından

image

bu markayi bilmiyorum ama 3 bucuk yasinda oglum var yurt dışından  buna birebir benzeyenden getirdi gorumcem 3yil oncesi hala kullaniyorum once serum sıkarsan daha iyi aciliyor ama kullanan varsa bilir cok rahatliyo cocuklar 
0 oy
(28,608 puan) tarafından
Eczaneden direk alabilirsin canım hatta serum fizyolojik al tuzlu su oda çok işe yarıyo
(510 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından

Bak canım sana resim olarak da atıyorum burun aspiratörü var bir de serum fizyoloji var ona eczaneden alıyorsun burun aspiratörü hem de internetten alabilirsin. Onu ben şırınga ile çekip çocuğun burnuna sıkıyorum. Benimki de 4 aylık 6'sında 4 ayımıza girmiş olacağız yani.

image

image

(510 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 393 göst.
0 oy
4 cevap 217 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 327 göst.
0 oy
2 cevap 212 göst.
5 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 21minnak21 (1,019 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,007 soru

24,379,511 cevap

348,617 kullanıcı

...