0 oy
1,349 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gecenlerde esimle annesi yanımda konusuyolar eşim annesine diyo ki araba alma dıyodun bak iyi oldu aldım ddiyor. Annesi de o merveyi bulmadan önceydi diyor. Benle tanıstıktan bi 15 gun sonra arabayı aldı çünkü ben ne düğün be gelinlik ne takı masrafı yaptırdım buldu ben gibi enayıyı araba aldı.Bunu da devamlı konusuuyolar yanımda ben de sinir oldum iyi niyetle masraf yaptırmadım ama saf yerine koyuluyorum heralde.incrcik bi bilezik ve kolye takmışlardı onu da esim elimden geri aldı 2 aylık nışanlıyken artı kaynanm geline takarım dıye bilezik almış benden önce ama ne bilezik ne bişi gördüm.Brnim için önemli değil zaten ama elinde varken vermemk de karsıya değer vermemektir bence. 

Eşim hiç para vermez bana ben de istemiyordum hiç.dedim ben de düşünmeyim madem alıyım harcayım dedim. Para istedim bana arafa bi para veersen diye hayır olmaz dedi. Ne istiyosan söyle çyle veriyim dedi. Tabak isteseö almaz süs istesem almaz fazladan bişi almaz. Brn sunu alcam dıcem onaylayacak da verecek. Hiç beklemiyodum istesem verir diyodum çok üzüldüm keşke okusaydım calıssaydım. 

23 Cevaplar

0 oy
(13,342 puan) tarafından
Valla kimseye acıyamacaksın bu hayatta sen fedakarlık yapıp masraf yaptırmazsın onlar gelir senin .k.çına koyar acımaa
-Reklam-
0 oy
(8,381 puan) tarafından
Çalışmakla ilgisini yok esimle bastan konustum ben çalışmam canin isterse çalışırım parama minnet etme diye. Sen evi cevireceksin diye. İlk zmnlar hep hatclik verirdi sonra para yetmemeye basladi ama eve ilka birakir pars yani  

Bakik baştan kokar senin en basta yapmaman hata.
0 oy
(2,004 puan) tarafından
Çalısmayan kadinlar için esler maas aldiği gun eve bir miktar para birakmali kadinin istemesine firsat vermeden. Ama bunun içinde erkek de biraz adamlik biraz da zeka olmali

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 184 göst.
0 oy
0 cevap 154 göst.
0 oy
21 cevap 1,453 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,456 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu

Kategoriler