0 oy
316 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar Lcw çocuk ayakkabıları tam kalıpmı kızıma geçen yaz sandalet almıştım ayakları tombik biraz dar geldi şimdi spor ayakkabı alacağım lcwden ama kalıpları nasıl kullanan varmı? 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
???????????????
-Reklam-
0 oy
(14,426 puan) tarafından
Bebeliler yardım edin baaayana kız 

Post çıksın
tarafından
Hay Allah razı olsun kuzum ya :)
(14,426 puan) tarafından
Senden de canım
0 oy
(119 puan) tarafından
Canim her ayakkabi bir olur mu bilmem ama yeni aldim numara tam oldu oglana
tarafından
Lcwdenmi aldın kuzum.
(119 puan) tarafından
Evet canim
tarafından
Teşekkür ederim canım.
0 oy
(7,707 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hemen hemen tam kalıp ben kullanıyorum outlette çok uygun 20ser liraya iki çift 30 liraya bir çift aldım 
tarafından
Evet çok uygunmuş outlete bakmadım kuzum bir bakayım alıyım olmazsa mağazadan değişim yaparım.
0 oy
tarafından
İnternetten ayakkabı alma canım asla tavsiye etmem. Gidip mağazasında deneyip al özelliklede çocuğuna aliyorsan daha dikkatli ol
tarafından
Lcw olunca bir güvendim canım ya en azından olmadığı zaman mağadan değişim imkanı oluyor.
tarafından
Sen bilirsin ben olsam uğraşamazdım ama karar senin :)
tarafından
Teşekkür ederim canım yinede. :)
tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Oğluma aldığımız spor ayakkabının kalıbı dar biraz aynı numara ev ayakkabısı var o biyğk mesela. Ben de sandalet tarzı yazlık ayakkabı baktım geçen gün bulamadım ne uygulamada ne mağazada biraz daha bekşiyim diyom belki değişik modeller gelir. Mağazadaki biksç sandaletin kalıpları normal geldi bana
tarafından
Bekle gelir kuzum erken daha sandalet için. Kızımın sandalet babet tarzı var ama spor ayakkabısı sıkıyor sanırım baş parmağı toparlanıyor içinde kızımın ayağı tombiş teyzesi büyük numara sandalette bile zor oluyor.
(4,659 puan) tarafından
Yerim o tombiş ayakları :)) aynen canım beklicem ya
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Aşkım ben hep büyük numara alırım bitanem
tarafından
Öylemi kuzum yaa evde sporu var 26numara ama ayağını vururmu bilemedim 25alayım dedim botu 25 numara babet tarzı var onlarda 25 numara  kızım 2.5 yaşında .
(1,032 puan) tarafından
Bitanem çabuk büyüyorlar canim
tarafından
Aynen öyle ya tamam kuzum sağolasın.

İlgili sorular

0 oy
72 cevap 1,422 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
20 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
15 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,134 soru

12,256,728 cevap

37,259 kullanıcı

...