0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (257 puan) tarafından
Adet ken icilirmi kist dusmesi icin 

2 Cevaplar

0 oy
(14,421 puan) tarafından
Netten bak canım 
(257 puan) tarafından
Baktim canim icilir diyende var icilmeyen diyende
(14,421 puan) tarafından
Ahahahah ne yapacaksın
(257 puan) tarafından
Vala icmicem hralde yaa :) adet bitimine geldim zaten sorucam sorucam diyorum firsat bulamiyodum :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok canım içilmez ne kisti var bende soğan suyu içiyorum adetten 2 gün sonra başladım doğum kontrol hapı da içiyorum
tarafından
Bendede kist var yumurtalık kisti
(257 puan) tarafından
Bende de yumurtalik kisti canim adetken icilmezmi nedeni ne acaba biliyomudun
tarafından
Adette aşırı kanama olabiliyor diye biliyorum boyutu ne kadar canım senin kistin benimki çok büyük 10 cm
(257 puan) tarafından
Benim ki 3 cm canim yaa dun bugun ictim insallah adetimi cogaltmaz yaa
tarafından
Seninki kucukmus canım gider o ya adetle bişey olmaz merak etme inşallah bende kurtulurum doğum kontrol hapı kullaniyomusun
(257 puan) tarafından
Yok canim kullanmiyorum evet kucuk benimki ama dusuyo sonra gene olusuyo kac aydir onunla cebellesiyorum kistle seninki bayaa buyukmus benimkine gore ben gebelik istiyorum o uuzden dogumkontrol hapi kullanmiyorum canim
tarafından
Bende gebelik düşünüyorum canım ama kist varken imakansiz gitmesini bekliyorum mecbur kullanıyorum doğum kontrol hapıni gecmezse ameliyat olucam inşallah benimki yenilemez
(257 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canim ainsallah ahyirlisiyla gecer ikimizde gebe kaliriz hayirlisiyla senin kistin insallah kuculur yaa hayirlisiyla sen sogsn kuru yap bide maydanoz suyu da iyi diyolar onlwri yap kuculurse gerek kalmaz belki ameliyata
tarafından
İnşallah canım soğan kürü yapıyom şimdilik yemekten 1 saat sonra falan yok karnına daha iyi içiyorum
(257 puan) tarafından
Ac karnina olmasi lazim canim tok karna ise yaramaz ki
(257 puan) tarafından
Benim ayin 8 inde randevum var gidicem baklaim insallah dusmustur benimki ovulasyon twstide baslicam bugun adetimin 5inci gunu bakalim bitiminde baslicam hayirlisiyla
tarafından
Canım Saraçoğlu ya ac yada kahvaltıdan 1 saat sonra diyo git bakalım canım hayırlı haberlerle dön benimde 1 ay sonra çabuk geçsin diye can atıyorum
(257 puan) tarafından
Amin hayirlisi yla canim bende gun gun sayiyorum inanki doktora gitmek icin insallah ikimzde hayirli haberler aliriz canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Asafin anasi (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ummmeryem27 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 258 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 356 göst.