benim kızım hem benim ailemin hem eşimin ilk torunuydu el bebek gül bebek büyüdü iki tarafta üstüne çok düştü halalar teyzeler amcası babaanne anneanne dedeler bir dediği iki olmadı kayınpederim sabah okula hala kendi bırakır arabanın içini iyice ısıtır sonra kızı gelip indirir öyle bi düşkünlük var benim bende uzun bir süre çocuk düşünmedim kızım 10 yaşındayken hamile olduğumu öğrendim 10 yaşında dediğime bakmayın şımarık bi çocuk olduğu için işine gelmeyen bişey olduğunda o yaş 4-5e iniyor yetiştirilme tarzından dolayı beni bi korku kapladı sonra kızımın psikolojisi bozulacak diye korktum kardeşi olacağını öğrendiği zaman zaten mutlu olmadı sonra ben araştırmaya başladım bir yerde hediye alın doğumda kardeşi ona hediye getirmiş gibi yapın dedi onu yaptık bizde gerçekten işe yaradı birtane büyük ayı aldık eşim kızıma verdik kardeşin gelirken bunu sana getirdi dedik kendiliğinden bi merhamet oluştu kızımda şimdi benden daha çok üstüne düşer televizyona dalıyorum yemek yerken anne anne çocuk ağzını açmış yedirsene dalmışsın diyor sizde böyle bişey yapabilirsiniz diye anlatmak istedim
408,391 soru
12,269,454 cevap
37,558 kullanıcı