Kizlar esimin telefomnda aramalari kaydeden bi program var annesi ile konstumu die bakarim tahminlerim yaniltmadi dun konusmus neden bakiyorum derseniz kadin fesat benim hakkimda konusmusmu die tahninim gibi konusmus.. ben bebise bakmak için ucretsiz aldim oda parayla apartmannda baska bebege bakiodu 1 hafta erken birakmis guya sanki bana guvenerek birakti bunlar koye surekli gidiyolar bahceleri var kaynanam cok sevmiyor köyü ebe ile dede var die nyse telefonda esime diyorki karın nezmn basliyo onun boyle yapacagini bilseydim biraz dha bakardim bebege die ellerim mahvoldu dio esimde sasirdi sonra cok hasta karim mahvoldu dedi oda dioki anasi gelsin baksin dio vicdansz ogluna nye belli edion insan gecmis olsun der anasi gelmiomu dio esimde sakasina ben evdeyken gelmez bbebegi bana kilitlemek icin dio kadin bebege bak,bak bunaldi napsin dedi esim sasirdim bide dogumgunleride hic bitmez dimi onlarin dio manyak kadin bikere dha nefret ettim ve ben bebegimi bu fesat kadina birakip gidicem esim yarin isten gelince belli etmeden annesinn hakknda yorum yapcam cok sinirlendm .. annen koyu niye sevmyr surekli yoruldum dio koyden kacmak istiyosa gelsin bize burayada glmio masustn dicem insallah kvga etmeyiz 1 2 aydir aileler hakkinda kotu yorum yapmiyordk
1,490,156 soru
24,354,038 cevap
346,642 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın