Kızlar benim dişim biraz yamukkkkk çocukken maddi durumumuz iyiydi ama babamlar yaptırmadı daha sonra evlendim yıllardır hiç sevmedim dişlerimi kime sorsam sana yakışıyor gayet sevimli duruyor bence yaptırma diyor oysa dişlerim yamukkkkkk ama etrafındakiler beğeniyor evlendikten sonra babam para verdi eşim de üzerine ekledi istersen yaptır dedi bana Ama ben 25 yaşındayım diş teli bu yaşta takmak istemiyorum hatta geçen gün eşim farkında olmadan dediki ben diş telini hiç sevmiyorum çok gıcık duruyor dedi aslında bana demedi laf arasında söyledi fark etmeden ama ben yinede onun beni bu şekilde Dişi telli görmesini de istemiyorum bir yandan da dişlerim düzelsin istiyorum Eşin seni öyle de sever demeyin sever biliyorum da ben rahatsız oluyorum yine de hoşlanmadığım bir şeyi kendimde görmekte siz olsanız ne yapardınız kafam çok karıştı kaplama da istiyorum hem eşim telli görmesin beni hem de bir an önce biter diyorum etrafımdakilerde diyorki kaplama yaptırma ana dişin dursun her on senede bir değiltirmen gerekir diyor