0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Kanal tedavisi pazartesi günü oldum şuan yanağımda ağrı var dışı ki hla kullanamıyorum acır diye 

6 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından
Bende pazartesi kanal yaptrmstim ağrı çok oldu bugün gttim cektirdim bida kanal olmadı yani
(606 puan) tarafından
Dişim.agrimiyor benim yanagim açıyor ama kanal yeroyle bişey yiyip içmiyorum daha neden kanal yaptirdin sonra çektirdin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben öyle sorunlar olmadı uyuşması geçtikten sonra başlıyordu zaten doktor işlemden sonra 2 saat birşey yiyip içme diyor vakit geçtiğinde yiyip içiyorum. 
(606 puan) tarafından
Hiç ağrın olmadimi
tarafından
Yok. Doktor 4 tane iğne yapıyor kolay uyuşmuyor diye. O da 3 saate kendimi toparlıyor. Bir de benim ağrı ve acı eşiğim yüksek ondan sanırım diş tedavisini filan severim.
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Bi kaç saat geçtikten sonra çok sert olmayan şeyleri yiyebiliyodum ağrı olmuyodu
(606 puan) tarafından
Ben korkuyorum yemeye ya sanki bastırınca üstüne orda boşluk varmış agibi oluyor
0 oy
(872 puan) tarafından
1 haftayı bulabilir diş etlerin yanaklarına acısı çökmüştür sert bir şey yeme zorlama
(606 puan) tarafından
Üç yıldır dolgusu düşen yer yemiyorum orayala yanagim sadece agriyordu
0 oy
tarafından
Çok sert bişey yemedigin sürece 2 saat sonra bisey olmaz
0 oy
(6,110 puan) tarafından
Cuma yaptirdim off diyorum yaniiii damaklarima vurdu yara oldu antibiyotik icdim bugun bitti ilac şükür gecdi bugun ustunde yemek yemege başladım diş diyince sinirim bozuluyor yaa  ve ben 3 kanal yaptirdim bu zamana kadar 2 tanesi ayni gun kapanti dolgusu agri bilmedim bi son 3 cu beni bezdirdi derin çürük bile yokdu düşün dişçi cok önemli
(606 puan) tarafından
Dişçi önceden gittginiz birisi ağrı yok dişte ama yanağımda.agri vardı şuan abstirincada ağrı yok dişine ama.sanki boşluk varmış gibi hissediyorum dişime.bastirinca

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 103 göst.
0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
1 cevap 49 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 208 göst.
2 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (453 puan) tarafından soruldu

411,897 soru

12,399,773 cevap

44,380 kullanıcı

Kategoriler

...