Calismiosada biseler yapmaya cabalamali !!!!
Oh be butun nisan hafta ici almanca kursunda. Ogle 12gibi gitti aksam 6ya dogru evde olur.
Yerler silip supuruldu, bir makina camasor atildi banyo tuvalet mutfak temizlendi, bulasik makinasi calistirildi, copleratildi, kapilar silindi, yemeklik malzeme hazirlandi, supurge temizlendi simdi sira yemek pisirmekde ve firsat bulursam bi makina daha camasir atip digerini serneliyim oglum izin verirse tabi.
Dunden beri cok kavga ettik maddi, manevi hoc bir destegin yok bana foyr baya biseler basa kalkmis olabilirim ama hakliyim ve artik icimi dokmem gerekdi. Kendi asosyal bir insan je misafirlige gider, ne misafir kabul eder, ne tstile gider, ne gezmeye. Ben oglumla bi basima cikarim genelikle. Onuda gectim kazancin yok boseyin ypk gelen paraya katisma hakkida yok gozumde. Haksizmiyim? Evlendim bisey yapilmadi, evi kendim duzdum ettim isimi kendim buldum (calisamadan hamile kaldim bu seferde oturdugun yerden para aldin ve alion oldu ama ben o ose baslama niyetiyle imzami attim eee almanyada kuralar bu omza attin hamileysende is yeri calistirmasada parani odemeli). Ilk cocugumu aldir dedi hazir degiliz dedi neyse dogudu cocugu ostemeyen adam herseyine kendi karar vermeye calisio. Zehir gibi hamilelik yasattin be adam.... Obuda gectim cocugu istemion cpcuga gelen patalari biye istion. Ev alacakmis eee git al paran varsa.. Tamam alinmaz degil alinir ama cocugun bir iki kurusunlami birak kenarda cocuga biriksin onuda gectim benim ayligimlami???? Tss attinda elinmi yorukdu??? Sende 3 5kurus katgida bulunsaydin amenna alalim ama ben turkiyede onun memleketinde evi napiyim???? Kendin aliosan al ben istemiom.... Daha neler neler. Ikinci cocuga hamileyim yine ayni seyleri yasocami biliom ama bu sefer sadece susmucam. Kibarlikla anlatmaya calisiom anlamio... Aha simdi gitti sukur kursa evi tertemiz ettim yemek yapcam sofra kurcam. Gorsun koca evde yoksa kadin daha bi severek yapio herseyi belki dank eder basina tas duser