+1 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Canlar 6 ay önce 22 ayar beştaş yüzük aldım tam üç bindi. Şimdi satmak istiyorum 22 ayar ama.gramini hatırlamıyorum ama iyiydi yani grami da yüksekti. Şimdi satsam ne kadara gider acaba

3 Cevaplar

+1 oy
(1,610 puan) tarafından
4 bin küsürat olur çünkü sen aldığında adamlar sana taşıyla satıyor sattığında ise taşını çıkarıp öyle satıyor 
tarafından
Haaa nasıl yani kiz taşsız mi satılıyor
(1,610 puan) tarafından
Evet satarken kuyumcu taşını çıkarıyor öyle satın alıyor senden. Arada çok fark yok ama
tarafından
Hmm anladım canım bunu satıp baget almak istiyorum o paraya güzel bisey gelirmi
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Bin beş yüze gider cnm
(684 puan) tarafından
Canım bende tektasimi götürdüm bin liradan fazla vermeyiz abla işçilik yok ediyor fiyatı oldu gider dedi daha bı hafta oldu gotureli istersen gidip sorabilirsin
tarafından
Anaaaa kiz 1500 çok az. Ben 3 bine aldım bakalım soracagiz kac yere
(1,610 puan) tarafından
İyi de tek taş ayrı beştaş ayrı. Senin yüzüğün yeşil altın mıydı sarı altın mıydı bir de yani gramları farklı
tarafından
Canım benmki sarı altın ama sapsarı yani alyans gibi değil :))))))
(684 puan) tarafından
Benim yüzüğüm beyaz altindi ama yüzük bu cidden değer kaybediyor kız lütfen buraya post aç inşallah okurum ne kadara vercen bana kuyumcu yüzük saat kolye küpe yariyariya gidiyor dedi iki kuyumcu dedi bunu
0 oy
(2,411 puan) tarafından
Bizim kuyumcu bı tanıdık vardı altinlarimi aldığım zaman artık taş ayrı yüzük ayrı tartıliyor artık yüzüğü satarken taşı değerden düşmüyorlar ikisini ayrı degerden biçiyorlar bı kaç yere sorup sonra sat 
tarafından
Şimdi ben kazançli mi cikcam cnm pek anlamam da
(2,411 puan) tarafından
Öyle olması lazım ama dolandiran çok kuyumcu var dikkat etmen gerekiyor öncesinde ufak bi araştırma yap satmak değilde alma yönünde alırsam nasıl olur satmak istesem taş'dan değer kaybeder mi gibisinde ona göre satarsın
tarafından
Tamam canım benim çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 706 göst.
16 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 650 göst.
11 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 504 göst.
23 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 816 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,604 soru

24,290,874 cevap

343,410 kullanıcı

...