0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından
Kızlar kardeşim ikm yi kazandı mülakata gircek:) çok sevindim dua eden herkesten Allah razı olsun yarın da açıköğretim sınavım var ingilizceden kalcam sanırım dua ederseniz çoook memnun olurum

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnşallah gecersin sende bana dua et yarın benimde sınavım var aof
(603 puan) tarafından
İnşallah geçersin canım benim rabbim eneklerimizi görsün bebekle çalışmak çok zor senin bölümün ne
tarafından
Aynen ben çalışmadim çok az çıkmış sorulara göz attım
İlahiyat bölümüm
(603 puan) tarafından
Bölümün hem güzel hem zor canım Allah kolaylığını versin imkanın varsa bugün bile çıkmış sorulara bak son dakikaya kadar çalışmak lazım çıkmış sorulardan geliyor
tarafından
Çok gelmiyor bizde. Geçen dönem vizede çıktı finalde çok yoktu çıkmış sorular. Bide herkes yüksek aldım diye nazar mı etti naptı şuanda bile burdayım derse bakınca uyku basıyor:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hadi Ramazan'ın ilk günü hayırlısıyla geçersin inşallah
(603 puan) tarafından
Ay Allah razı olsun rabbim dilinden duysun
0 oy
(1,309 puan) tarafından
İş mulakatta bitiyor ki zaten inşallah kazanır ben mülakatta elenmiştim senin de sınavın güzel geçer inşallah 
(603 puan) tarafından
Nedense içimde geçecekmiş gibi bir his var Allah razı olsun inşallah geçerim
(1,309 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(534 puan) tarafından
İnşallah mülakatı da çok iyi geçer canım ben çok istedim olmadı kismet inşallah senin de çok iyi geçer
(603 puan) tarafından
Sağolasın canım Allah senin de gönlüne göre versin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
28 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hafize12345. (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
23 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (69 puan) tarafından soruldu

409,791 soru

12,320,126 cevap

38,937 kullanıcı

Kategoriler

...