0 oy
457 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (36 puan) tarafından
Merhaba dün sabah bebeğimi kucağıma aldığımda biraz kilolu bir bebek ,  aniden belime kramp girdi . Ve geçmiyor.hic hareket edemiyorum emziren bir anneyim.kas gevşetici CAPRAL içsem ve bir gün boyunca sütümü sagıp döksem olur mu acaba bilgisi olan var mı? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebeğe ne icirceksin?
(36 puan) tarafından
Dünden beri sıcak su torbası koyuyorum şal ile sarıyorum fayda yokki :( ikiz bebeğim olduğu için bir an önce iyileşmem lazım haftasonu doktorda yok soracak
tarafından
İç birtanede ağrı kesici iç zaten sagicaksin ya en azından. Ağrının kessin

Yarın sabaha kadarda sag
(36 puan) tarafından
Parol içtim fayda etmedi
tarafından
Kas gevşetici icirceksin ha birtanede başka ağrı keisci ic
(36 puan) tarafından
Tamam teşekkürler çok zor bel ağrısı .... Ağrı yüzünden midem bulanıyor
-Reklam-
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Yok içme canım sütünüde boşa israf etme. At kestanesi jeli al eczaneden bana fizik tedavi doktorum onu yazmıştı doğal ağrı kesici ve ödemi alyo. Sabah akşam onu sür bide sıcak koy geçer
(36 puan) tarafından
Dondurucuda sütum var bebekler onu içer zaten ikiz olduğu için mama da içiyorlar bugün öyle gecet çok acıyor belim ve bebeklei zaten kucağıma bile alamiyorum
(1,924 puan) tarafından
Yakın bi hastaneye 10 gün fizik tadaviye gidersen senin için çok iyi olur aslında. Bende aynı senn gibi olmuştum sürekli tekrarlayıp durdu en son 10 gün fizik tedavi gördüm o dan sonra bidaha tekrarlamadı zaten. Bide kalsiyum içmen lazım emzirince kalsiyum eksikliği olyo kemik erimesi olyo inceldiği için böyle sorunlar oluşyor. Bi doktora gitsen iyi olur yoksa kalıcı hasarlara yol açabilir
(36 puan) tarafından
Teşekkür ederim bilginiz için ❤️
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Doktora danışsanız çok iyi olur aslında. Benim.gecen gün midem çok kötü oldu. Acile de parol serum yokmuş başka bi serum yaptılar. Doktor 7-8 saat sütünü sağ çok dedi. Ayyy ilk sagdigim süt resmen bozuktu.... 
(36 puan) tarafından
Ciddi mi  parol içtim fayda etmedi bana.
(2,072 puan) tarafından
Evet evet sagdigimda icinde hep gaz baloncuklari vardi ve süt bildiğiniz kesik kesik olmuştu
(36 puan) tarafından
Bende  şimdi sağcam bı dikkat edeyim :(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 179 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (19,658 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 88 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
4 cevap 426 göst.
21 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Trbznlugln (2,064 puan) tarafından soruldu

409,030 soru

12,293,938 cevap

38,284 kullanıcı

Kategoriler

...